Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2021. április 15. Anasztázia
Arcok

Elnöki ügy: Zaja Barbara értékelt

Tamás Anett | 2021. február 05. 10:53:02 | Utolsó frissítés: 2 hónapja
A nehéz év ellenére sem volt hiány sikerekben az Egyetem Hallgatói Önkormányzatának életében – mondta az elmúlt esztendőt értékelő interjújában Zaja Barbara EHÖK-elnök. Szavai szerint az elkövetkező időszak legnagyobb feladata az lesz, hogy visszahozzák a hallgatói életet a mindennapokba.

 

– Sok tervünk és elképzelésünk volt az évre, szerettük volna a hagyományokat megőrizni, és újdonságokkal is készülni. Hosszú lenne mindet felsorolni és talán nem is időszerű, hiszen a COVID érkezésével, a mi kezdeti elképzelésünk is megváltozott. Egyetlen célunk maradt, a hallgatók érdekeit képviseli, kiállni értük és a legjobb megoldást megtalálni a kiköltöztetésre, távolléti oktatásra, felvételire, végzősök elbúcsúztatására és az elsőévesek fogadására – idézte fel az elmúlt esztendő munkáját Zaja Barbara, akit 2020.február 4-én egyetemünk történetében első női EHÖK-elnöknek választottak meg. 

 

 

 

Az Egyetem Hallgatói Önkormányzatának oldalán közölt interjúban Zaja Barbara beszél arról is, melyek voltak a nehéz év legsikeresebb pillanatai.
– Úgy gondolom a legnagyobb siker az volt a HÖK életében, amikor egy csapatként tudtunk gyorsan és hatékonyan együttműködni. Higgadtan és nyugodtan tudtuk kezelni a nehéz pillanatokat, és újra feltudtunk állni, erőre kapni és tovább végezni a munkánkat. Sajnos nem mondhatjuk el, milyen sikeres rendezvényeket szerveztünk, de arra igenis büszkék vagyunk, hogy a hallgatótársaink bíznak bennünk, bizalommal fordulnak hozzánk problémáikkal és kérdéseikkel. Szerinem ennél nagyobb sikerre nincs szüksége egy HÖK-nek sem, hogy jó viszonyt ápoljon a hallgatókkal – fogalmazott az elnök.


A teljes interjút itt olvashatja>>

 0
komment

Reflektor

Terék Anna: Halott nők (Lekötelezők 1.)
Milyen könyveket olvas egy magyarszakos hallgató az órákon kívül? Mely kötetekhez nyúl...
Online bálra hív a Hallgatói Önkormányzat
A járványügyi helyzethez alkalmazkodva idén online rendezi meg a gólya-, felezős-, és...
Az a baj, hogy azt hittük, van időnk
Ülök a szobámban és nagyot kortyolok a kávémból, miközben megnyitom az óra kéklő...