Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2021. március 04. Kázmér
Arcok

Elnöki ügy: Zaja Barbara értékelt

Tamás Anett | 2021. február 05. 10:53:02 | Utolsó frissítés: 1 hónapja
A nehéz év ellenére sem volt hiány sikerekben az Egyetem Hallgatói Önkormányzatának életében – mondta az elmúlt esztendőt értékelő interjújában Zaja Barbara EHÖK-elnök. Szavai szerint az elkövetkező időszak legnagyobb feladata az lesz, hogy visszahozzák a hallgatói életet a mindennapokba.

 

– Sok tervünk és elképzelésünk volt az évre, szerettük volna a hagyományokat megőrizni, és újdonságokkal is készülni. Hosszú lenne mindet felsorolni és talán nem is időszerű, hiszen a COVID érkezésével, a mi kezdeti elképzelésünk is megváltozott. Egyetlen célunk maradt, a hallgatók érdekeit képviseli, kiállni értük és a legjobb megoldást megtalálni a kiköltöztetésre, távolléti oktatásra, felvételire, végzősök elbúcsúztatására és az elsőévesek fogadására – idézte fel az elmúlt esztendő munkáját Zaja Barbara, akit 2020.február 4-én egyetemünk történetében első női EHÖK-elnöknek választottak meg. 

 

 

 

Az Egyetem Hallgatói Önkormányzatának oldalán közölt interjúban Zaja Barbara beszél arról is, melyek voltak a nehéz év legsikeresebb pillanatai.
– Úgy gondolom a legnagyobb siker az volt a HÖK életében, amikor egy csapatként tudtunk gyorsan és hatékonyan együttműködni. Higgadtan és nyugodtan tudtuk kezelni a nehéz pillanatokat, és újra feltudtunk állni, erőre kapni és tovább végezni a munkánkat. Sajnos nem mondhatjuk el, milyen sikeres rendezvényeket szerveztünk, de arra igenis büszkék vagyunk, hogy a hallgatótársaink bíznak bennünk, bizalommal fordulnak hozzánk problémáikkal és kérdéseikkel. Szerinem ennél nagyobb sikerre nincs szüksége egy HÖK-nek sem, hogy jó viszonyt ápoljon a hallgatókkal – fogalmazott az elnök.


A teljes interjút itt olvashatja>>

 0
komment

Reflektor

„Szerettem volna, ha végre merünk beszélni a tabukról”
Interjú Maraszin Dalma tartalomgyártóval, a Nincs bűntudatom Instagram profil megalkotójával.
Tari Annamária: Nincs könnyű dolga a Z generációnak
Már 11 éve annak, hogy megjelent Tari Annamária Y generációról szóló első bestseller...
„Heteken keresztül minden gondolatunk Csobánka körül forgott”
Turisztikai marketingstratégiából is élen járnak a hallgatóink.