Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2021. március 04. Kázmér
Arcok

Az EHÖK irodavezetője az Exatlonban: szurkoljunk Kővári Viktornak!

2021. január 19. 15:41:33 | Utolsó frissítés: 2 hónapja
Kővári Viktor, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat irodavezetője a Kihívók között szerepel az Exatlon Hungary versenyben. Január 18-án debütált, egyből pontot szerzett!

Kővári Viktor 2009-ben kezdte meg felsőfokú tanulmányait az Eszterházy Károly Egyetem falai között Intézményi kommunikátor szakon - idézi fel az Egyetem Hallgatói Önkormányzatának weboldala. Ezt követően pedig Informatikus könyvtárosként szerezte meg második diplomáját is. Már tanulmányai kezdetétől aktívan látta el a hallgatói érdekképviseletet. 2016-tól napjainkig az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat irodavezető pozícióját tölti be.

Az évek során ezen kívül rengeteg projekt köthető a nevéhez. A Mr és Miss Eszterházy főszervezője, az EKE SHOP arca, az Eszterházy Kedvezménykártya koordinátora.

 

Kővári Viktor bemutatkozó videójában elárulta: élete eddigi legnagyobb sikerének azt tartja, hogy megalakította az Eszterházy SC röplabda-szakosztályát.

Az EHÖK irodavezetője már az első napján bizonyította, hogy az Exatlon Hungaryben van a helye, ugyanis Bors Máté elől sikerült ellopnia egy pontot.

 

 

 

Fotók: TV20
komment

Reflektor

„Szerettem volna, ha végre merünk beszélni a tabukról”
Interjú Maraszin Dalma tartalomgyártóval, a Nincs bűntudatom Instagram profil megalkotójával.
Tari Annamária: Nincs könnyű dolga a Z generációnak
Már 11 éve annak, hogy megjelent Tari Annamária Y generációról szóló első bestseller...
„Heteken keresztül minden gondolatunk Csobánka körül forgott”
Turisztikai marketingstratégiából is élen járnak a hallgatóink.