Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem hallgatói portálja

2021. október 21. Orsolya
Arcok

Valter Attila és a reptéren írt szakdolgozat

palettaonline.hu | 2021. május 17. 11:54:14 | Utolsó frissítés: 5 hónapja
Miről szól Valter Attila szakdolgozata? Mikor írta? Mennyire partner az Eszterházy Károly Egyetem abban, hogy profi karrierjére koncentráljon? Most kiderül!

 

Okoseszközök és alkalmazásuk a kerékpársportban - ez a címe Valter Attila szakdolgozatának, amit nem sokkal a Grio előtt fejezett be és adott le. Egyebek között ez is kiderül az unisport.hu-n olvasható interjúból. A beszélgetés során Attila elárulta: a dolgozatban az eddigi pályafutása során gyűjtött adatokat elemezte. – A dolgozat hasznos lehet az utánpótláskorúakkal foglalkozó edzőknek is – tette hozzá.

 

Valter Attilla a 104. Giro d'Italia olasz országúti kerékpáros körverseny nyolcadik, Foggia és Guardia Sanframondi közötti 170 kilométeres szakaszának rajtja előtt 2021. május 15-én Fotó: Luca Zennaro / MTI / EPA

 

 

Szavai szerint amikor úgy döntött, hogy jelentkezik az egyetemre, még messze állt attól, hogy profi legyen. Időközben egyre ígéretesebben alakult a sportkarrierje, de az egyetemet már nem akarta abbahagyni. Amikor profi szerződést kapott, még hátra volt a nehéz tantárgyak nagy része, de semmiféleképpen nem akarta feladni a megkezdett munkát, hiszen „nagyon jó volt kicsit kiszakadni a sport világából”.

 

– Persze az utóbbi években főként a sportra összpontosítottam, hazudnék, ha azt állítanám, mindig százszázalékosan odatettem magam az egyetemen. Szerencsére az EKE partner volt mindenben, még azt is felajánlotta, hogy módosítsam a szakdolgozat leadásának határidejét, de végül nem éltem vele – árulta el Valter Attila.

 

A teljes cikk itt olvasható>>0
komment

Reflektor

Gyilkosság, baleset, titkos levelek - krimit írt volt hallgatónk
Gyerekkorában egy könyvet sem olvasott el, bloggerként azonban már lassan öt éve ír, most...
Beavatás a Leányka úton
Minden elsősnek komoly mérföldkövet jelentenek az egyetemen, kollégiumban eltöltött első...
Interkulturális tréning várakozásokról, félelmekről, tanulmányokról
Az ERASMUS és Stipendium Hungaricum program keretében Egerben tanuló külföldi hallgatók...