Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2017. december 11. Árpád
ArTér

Bemutatózik a Szuszogó Színház

2017. május 04. 08:47:46 | Utolsó frissítés: 7 hónapja
Az Eszterházy Károly Egyetem amatőr színjátszó csapata, a Szuszogó Színház 2017. májusában szeretettel várja az érdeklődőket a nyilvános főpróbára, valamint az előadás premier bemutatójára.

 

 

Az idei előadás visszanyúlik a színház őséhez, az ősdrámához és ősi törzsi táncokhoz, ezeknek a technikáit, mozgásszínházi, verbális és nem verbális színházi elemeit tartalmazza. Az előadás vezérfonala az ember és az embert érintő érzelmek, gondolatok, konfliktusok, problémák. A jeleneteket improvizálva játsszák a szereplők, az egymást követő szituációk lázálomszerűek, látszólag nem összefüggőek, azonban az előadás végére a nézőben támad egy olyan érzés, hogy az egész előadás, - attól függetlenül, hogy különböző emberek játszottak benne-, mégis egy ember problémáiról szól. Hogyan küzdhetünk meg egy-egy látszólag egyszerű helyzettel?  A szituációk fájón hétköznapiak, épp ezért a néző nagyon könnyen azonosul a megjelenített karakterekkel. Az egymásutáni jelenetek főhőse mind-mind az életének adott szakaszán egy konkrét megoldandó feladattal kerül szembe, ami a további életének meghatározó elemeit tartalmazhatja. Megéri küzdeni a problémákkal? A néző a legeslegvégén maga döntheti el, hogy mihez kezd a látottakkal.

 

 

SZUSZOGÓ SZÍNHÁZ

AZ EGYIK EMBER

 

JÁTSSZÁK

BUZSIK MÁRIA

HORVÁTH ÁDÁM

HORVÁTH ENIKŐ

KOCSIS KLAUDIA

KOZMA ZSUZSANNA

SZALKAI BALÁZS

TÓTH MÁRK

 

JÁTÉKMESTER

VÍGH SZILVIA

 

 

​Az előadás hossza max. 60 perc

 

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Karácsonyi készülődés
Te is készülsz már a karácsonyra? Gyere, készüljünk együtt december 12-én kedden, 15:30...
Szombati csúcs
Újból olyan hétvége következik, amikor mind a négy csapatunkért izgulhatunk.
Listavezető egri lányok!
Fantasztikus győzelemmel zárta a hétvége bajnoki rangadóját az Eszterházy KESC női...