Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. december 15. Valér
ArTér

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 2 éve
Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt! Az ősz a kiegészítőkről híres, amelyek a legegyszerűbb szettet is képesek feldobni.

 

Az elegancia minden nőnek jól áll. Egy elegáns nő kitűnik a tömegből, vonzó, és azt sugallja, hogy rendben van az élete és tudja mit csinál. Maga az elegáns kifejezés annyit tesz, hogy ízléses, előkelő és választékos, Carolina Herrera szavaival:

 

Pénzen nem lehet eleganciát venni. Veszel egy olcsó köpenyt, egy szép sálat, egy szürke cipőt és egy gyönyörű táskát és mégis mindig elegáns leszel."

 

Nagyon „menő” lett idén ősszel – bár nehéz megmondani mi most a trendi, mert mintha minden keveredne mindennel, bármi jól néz ki bármivel elv alapján – a szőrme „cucc”. Mellény, kabát, felső, pulcsi, kardigán… A szőrme mellény is lehet elegáns! Elő a nyári miniszoknyával és az őszi magassarkú csizmával! Voilá, máris elegánsak vagyunk és trendik is egyben! Nem utolsó sorban jó meleg is, így a nátha is elkerül minket egy kis szerencsével.

 

 

 

Színek. Anyukám mondogatta régen mindig, hogy attól, hogy az ég beborult, nekem még nem kell. Utólag azt kell, hogy mondjam, milyen igaza volt! Piros, kék, sárga… Ha csak árnyalataiban, de így vagy úgy mind az ősz színei. Napjaink divat trendjei úgyis arról szólnak, hogy legyünk merészek és bátran hordjuk a színeket!

 

 

 

A sál nagyon fontos ősszel, hogy melegítse a nyakunkat, meg persze azért, hogy feldobja a szettünket! Lehet színes, lehet mintás, selyem vagy akár kötött - a sál öltöztet! Sálakat elő hölgyeim, nem muszáj megvárni a -10 fokot vele!

 

 

 

Ideje egy kis eleganciát vinni és egy kis felpezsdülést a színek által a hétköznapokba, és ne feledjétek: csak azért, mert az idő beborult, nektek nem kell!

 

Fotó: Bertyák Bence

 

 

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Túrázz velünk: Szilvásváradon jártunk

Az egri hallgatók nagy szerencséje, hogy a környéken számos szép látnivaló akad, így a szabad hétvégékre érdemes időt szánni a kikapcsolódásra, túrázásra.

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közös

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Választ kaphattak kérdéseikre a hallgatók

Hallgatói, rektori fórumot tartottak tegnap a Leányka úti C* épületben. A fő kérdések közé tartozott a hallgatói ügyfélfogadási idő bővítése, a tantárgyak ütközése és bizonyos egyetemi épületek állapota.

0
komment

Reflektor

Adventi koncert az egri Ciszterci templomban
Koncertre várja az érdeklődőket az Eszterházy Károly Gyakorló Gimnázium kórusa december...
Hajszálon múlott
Nem sikerült visszavágnia múlt heti vereségéért az EKE-Eger férfi futsal csapatának, így...
Kiemelkedő volt az érdeklődés a nyílt napon
Népszerű volt az Eszterházy Károly Egyetem nyílt napja: több mint 1200 érdeklődő volt...