Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. március 20. Klaudia
ArTér

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 3 éve
Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt! Az ősz a kiegészítőkről híres, amelyek a legegyszerűbb szettet is képesek feldobni.

 

Az elegancia minden nőnek jól áll. Egy elegáns nő kitűnik a tömegből, vonzó, és azt sugallja, hogy rendben van az élete és tudja mit csinál. Maga az elegáns kifejezés annyit tesz, hogy ízléses, előkelő és választékos, Carolina Herrera szavaival:

 

Pénzen nem lehet eleganciát venni. Veszel egy olcsó köpenyt, egy szép sálat, egy szürke cipőt és egy gyönyörű táskát és mégis mindig elegáns leszel."

 

Nagyon „menő” lett idén ősszel – bár nehéz megmondani mi most a trendi, mert mintha minden keveredne mindennel, bármi jól néz ki bármivel elv alapján – a szőrme „cucc”. Mellény, kabát, felső, pulcsi, kardigán… A szőrme mellény is lehet elegáns! Elő a nyári miniszoknyával és az őszi magassarkú csizmával! Voilá, máris elegánsak vagyunk és trendik is egyben! Nem utolsó sorban jó meleg is, így a nátha is elkerül minket egy kis szerencsével.

 

 

 

Színek. Anyukám mondogatta régen mindig, hogy attól, hogy az ég beborult, nekem még nem kell. Utólag azt kell, hogy mondjam, milyen igaza volt! Piros, kék, sárga… Ha csak árnyalataiban, de így vagy úgy mind az ősz színei. Napjaink divat trendjei úgyis arról szólnak, hogy legyünk merészek és bátran hordjuk a színeket!

 

 

 

A sál nagyon fontos ősszel, hogy melegítse a nyakunkat, meg persze azért, hogy feldobja a szettünket! Lehet színes, lehet mintás, selyem vagy akár kötött - a sál öltöztet! Sálakat elő hölgyeim, nem muszáj megvárni a -10 fokot vele!

 

 

 

Ideje egy kis eleganciát vinni és egy kis felpezsdülést a színek által a hétköznapokba, és ne feledjétek: csak azért, mert az idő beborult, nektek nem kell!

 

Fotó: Bertyák Bence

 

 

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Tiszta szívvel Egerben
Az Eszterházy Károly Egyetem Vizuális Művészeti Intézet Mozgóképművészeti és...
Sorsfordulók-sorsfordítók
Folytatódik a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárban a Sorsfordulók-sorsfordítók előadássorozat.
Tittel Esték
A Tittel Pál Könyvtár szeretettel meghívja az érdeklődőket Dr. Varga Kálmán Esterházy...