Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. január 21. Ágnes
ArTér

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 2 éve
Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt! Az ősz a kiegészítőkről híres, amelyek a legegyszerűbb szettet is képesek feldobni.

 

Az elegancia minden nőnek jól áll. Egy elegáns nő kitűnik a tömegből, vonzó, és azt sugallja, hogy rendben van az élete és tudja mit csinál. Maga az elegáns kifejezés annyit tesz, hogy ízléses, előkelő és választékos, Carolina Herrera szavaival:

 

Pénzen nem lehet eleganciát venni. Veszel egy olcsó köpenyt, egy szép sálat, egy szürke cipőt és egy gyönyörű táskát és mégis mindig elegáns leszel."

 

Nagyon „menő” lett idén ősszel – bár nehéz megmondani mi most a trendi, mert mintha minden keveredne mindennel, bármi jól néz ki bármivel elv alapján – a szőrme „cucc”. Mellény, kabát, felső, pulcsi, kardigán… A szőrme mellény is lehet elegáns! Elő a nyári miniszoknyával és az őszi magassarkú csizmával! Voilá, máris elegánsak vagyunk és trendik is egyben! Nem utolsó sorban jó meleg is, így a nátha is elkerül minket egy kis szerencsével.

 

 

 

Színek. Anyukám mondogatta régen mindig, hogy attól, hogy az ég beborult, nekem még nem kell. Utólag azt kell, hogy mondjam, milyen igaza volt! Piros, kék, sárga… Ha csak árnyalataiban, de így vagy úgy mind az ősz színei. Napjaink divat trendjei úgyis arról szólnak, hogy legyünk merészek és bátran hordjuk a színeket!

 

 

 

A sál nagyon fontos ősszel, hogy melegítse a nyakunkat, meg persze azért, hogy feldobja a szettünket! Lehet színes, lehet mintás, selyem vagy akár kötött - a sál öltöztet! Sálakat elő hölgyeim, nem muszáj megvárni a -10 fokot vele!

 

 

 

Ideje egy kis eleganciát vinni és egy kis felpezsdülést a színek által a hétköznapokba, és ne feledjétek: csak azért, mert az idő beborult, nektek nem kell!

 

Fotó: Bertyák Bence

 

 

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Miért az Eszterházy?
No, miért is? Nemcsak azért, mert az Eszterházy Károly Egyetem a magyar állami felsőoktatás...
EDUCATIO 2018
2018. január 18-20.: Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Budapesten! Egyetemünk a...
Kortárs Hangon 2018
Ismét lehet jelentkezni a Kortárs Hangon nemzetközi irodalmi pályázatra. A pályaművek...