Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2017. augusztus 20. Szt. István
BelTér

Egy kiállítás margójára

Fotózni jó. Borozni? Nyilván :) És ha a két téma egyszerre talál meg? Akkor érdemes gyorsan megörökíteni az élményt, a poharat, a bort, a szőlőt, a hangulatot… vagy mindent így együtt, és - miért ne? - akár elküldeni egy fotópályázatra. Ezt tette Unghváry Tamás is, a gyöngyösi campus frissen végzett hallgatója, jelenlegi PR koordinátora.

Szimfonik Lájk

A komoly- és a könnyűzenei műfajok különleges randevúja egyedi szimfonikus zenekari hangzásvilággal, sztárfellépőkkel, rendkívüli látványelemekkel - mindez már harmadszor várja a nézőket Eger szívében, a Dobó téren.

Egész napos tudásélmény a Varázstoronyban

Milyen lehet egy tudományos vasárnap a Varázstoronyban? Milyen lehet a tűzijáték a Panoráma teraszról egy pohár finom bor mellett? Ha bármelyikre kíváncsi vagy, gyere el a Líceumba augusztus 20-án, ahol többek között csillagmesék, tudományos kísérletek, távcsöves csillagászati megfigyelés vár rád.

Kreatív nyár az Egyetemmel

Javában tart a tábori szezon, azoknak a fiataloknak sem kell unatkozniuk, akiknek dolgoznak a szülei a nyári időszakban. Az Eszterházy Károly Egyetem ezen a nyáron is széles kínálattal várja a kreatív gyerekeket.

VMI – valami, ami sikeres

Ponthatárváró bulik után, a pótfelvételi hajrájában vagyunk. Izgulnak az első körben lemaradt diákok, izgulnak az intézmények, hogyan tudnának még hatékonyabban egymásra találni. Léteznek azonban helyek, ahol csendesség van... Nyugalom. Többszörös túljelentkezés utáni megnyugvás.

Pótfelvételi az Eszterházy Károly Egyetemen

Nem vettek fel? Az egri Eszterházy Károly Egyetemen PÓTolhatsz! 1 egyetem, 4 campus, 5 kar és számtalan élmény vár rád!

Pont Ott Parti – Ez jól esett!

Rengetegen ünnepeltek együtt a fővárosi Pont Ott Partin. Az esős, sőt, viharos idő sem tántorította el a legkíváncsibb fiatalokat, hogy közösen izgulják végig a felsőoktatási ponthatárok kihirdetését.

Itt vannak a ponthatárok!

Az Eszterházy Károly Egyetem 2017-es felvételi ponthatárait itt olvashatod! A ponthatárokat kari bontásban adjuk közre.

Reflektor

Hat Eszterházy-s Taipeiben
A szombati nyitó ünnepséggel kezdődik a 2017-es Univerziádé, amelynek vízilabda tornája...
Egész napos tudásélmény a Varázstoronyban
Milyen lehet egy tudományos vasárnap a Varázstoronyban? Milyen lehet a tűzijáték a Panoráma...
Pótfelvételi az Eszterházy Károly Egyetemen
Nem vettek fel? Az egri Eszterházy Károly Egyetemen PÓTolhatsz! 1 egyetem, 4 campus, 5 kar és...