Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. október 14. Helén
BelTér

VI. Hon- és Népismeret konferencia

VI. Országos Hon- és Népismereti konferenciánk, idén Jászberényben lesz. Témája: Az ünnepi hagyományok feldolgozásának és átadásának módszertana és gyakorlata lesz.

Szín-biózis I.

Szín-biózis I. címmel nyílik közös kiállítása az Eszterházy Károly Egyetem Vizuális Művészeti Intézetének Képzőművészet Tanszékének és a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának Festészeti Tanszékének október 17-én 18 órakor a Kepes Intézetben.

Eszterházy Csillaga 2019

Úgy érzed meg van benned az a bizonyos plusz, és szívesen megmutatnád tehetséged az egyetem közönsége előtt?

Fényűzők kiállítás

A Vakok és Gyengénlátok Integráló Sportegyesülete és az Eszterházy Károly Egyetem Fényűzők címmel közös programot indít intézményünkben. Ennek első állomása lesz az a kiállítás, mely 2019. október 14-én 9.30-kor nyílik és egy hétig látogatható előzetes regisztrációt követően a Líceum 118-as termében.

Eszterházy-bérlet

A Gárdonyi Géza Színház és az Eszterházy Károly Egyetem több évtizedes együttműködése a 2019/2020-as tanévben is folytatódik, így ismét kedvezményes áron válthatnak színházbérletet az intézmény munkatársai, hallgatói.

Heti menü a Leányka Bisztróban

Finom ételekkel, friss menükínálattal és szeretettel vár mindenkit a Leányka Bisztró!

Vállalkozz tudatosan kamarai segítséggel!

Ha érdekel a vállalkozások világa és szeretnél belelátni a helyi cégek működésébe válaszd a „Vállalkozói kompetenciafejlesztés a gyakorlatban” elnevezésű szabadon választható tárgyat az EKE Egri Campusán.

Megjelent a Gólyaszám!

Egy lapba gyűjtöttünk neked, kedves elsőéves hallgatónk rengeteg fontos és hasznos információt a tanévkezdéshez: vidd magaddal a Gólyaszámot, hogy mindennel képben legyél!

Reflektor

Fényűzők kiállítás
A Vakok és Gyengénlátok Integráló Sportegyesülete és az Eszterházy Károly Egyetem...
Eszterházy-bérlet
A Gárdonyi Géza Színház és az Eszterházy Károly Egyetem több évtizedes együttműködése...
Heti menü a Leányka Bisztróban
Finom ételekkel, friss menükínálattal és szeretettel vár mindenkit a Leányka Bisztró!