Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 21. Benedek
BelTér

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közösen szervezett meg.

Nemzetközi trendek az oktatásban

Hétfőn a Kepes György Szakkollégium szervezésében előadást tartott Radó Péter oktatáskutató, oktatáspolitikai elemző, Nemzetközi trendek az oktatásban és Magyarország címmel.

VISEGRAD CHORAL BRIDGES II

Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi Kórustalálkozót, melynek nyitóhangversenye március 23-án lesz a Líceumban a kápolnában.

Tipózóna /2/

Igényes és egyedülálló programra vágysz? Gyere el március 29-én a Templom Galériába! Az Eszterházy Károly Egyetem Vizuális és Művészeti Intézet Média és Design Tanszéke idén is jelentkezik tipográfiai kiállítással. A Tipózóna /2/ ezúttal a hazai tervezőgrafikai képzést nyújtó egyetemek oktatóinak és hallgatóinak munkáit mutatja be.

Kokárda a szív fölött

„Kelj föl rab-ágyad kőpárnáiról, beteg, megzsibbadt gondolat”

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Izgalmas programok a KoMeTi-vel

Pánikszoba és Önsértő ifjúság: ezeket a címeket viselik a KoMeTi következő programjai. De vajon miről szólnak majd ezek a rendezvények?

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Reflektor

Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...
Reflexiók a Kepesben
A kiállításon válogatás látható a Képzőművészeti Tanszék hallgatóinak legfrissebb munkáiból.