Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2017. október 23. Gyöngyi
BelTér

Állatok világnapja Erdőtelken

Óriáskígyó, gyöngytyúk és mentőkutya – sokféle állattal találkozhatott az, aki részt vett az Erdőtelki Arborétum állatok világnapjához kapcsolódó programján.

Újabb VMI-sikerek!

Az Eszterházy Károly Egyetem újabb két VMI-s hallgatójára lehet büszke: Rudics Mónika borcímkepályázat nyertese lett, Vincze Dóra a Pantagruel diplomamunkájáért kapott különdíjat.

Színházbérlet

Örkény zseniális tragikomédiáját, a Tóték című darabot és a Zrínyi 1556 rockmusicalt láthatod az egri Gárdonyi Géza Színházban, ha bérletet vásárolsz. Most itt a lehetőség, ne hagyd ki, hiszen tudod: kell egy kis kultúra...!

Halloween a Varázstoronyban

A Varázstorony idén is szeretettel vár minden kedves érdeklődőt Halloween alkalmából rendezett programjára, október 28-án.

Szép magyar beszéd verseny pedagógusjelöltek számára

A több évtizedes hagyománynak megfelelően a Magyar Nyelvészeti Tanszék ebben a tanévben is meghirdeti a pedagógusjelöltek Kazinczyról elnevezett Szép magyar beszéd versenyét, amelynek célja az anyanyelvi nevelés és a beszédkultúra fejlesztése.

Nyelvészetről, korszerűen, neked is

Az Eszterházy Károly Egyetem Magyar Nyelvészeti Tanszékének ismeretterjesztő előadássorozata a Bródy Sándor Könyvtárban.

Röhrig-est a Kepesben!

Röhrig Gézával találkozhatsz a Kepes György Szakkollégium estjén. A Saul fia című film főszereplője a Küszöb és a kígyó címmel tart előadást a Líceumban.

Ha kell egy kis segítség - felvételi előkészítő az Ének-zene Tanszéken

Az Eszterházy Károly Egyetem Ének-zene Tanszéke INGYENES felvételi előkészítőt hirdet. A foglalkozások a tanév folyamán 6 alkalommal tartjuk.

Reflektor

Színházbérlet
Örkény zseniális tragikomédiáját, a Tóték című darabot és a Zrínyi 1556 rockmusicalt...
Halloween a Varázstoronyban
A Varázstorony idén is szeretettel vár minden kedves érdeklődőt Halloween alkalmából...
Szép magyar beszéd verseny pedagógusjelöltek számára
A több évtizedes hagyománynak megfelelően a Magyar Nyelvészeti Tanszék ebben a tanévben is...