Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. március 20. Klaudia
BelTér

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Paletta Online | 2016. október 10. 14:11:16 | Utolsó frissítés: 3 éve
Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

 

A Virtuális Egyetem a tanulás 21. századi formáját biztosítja a tanulni vágyóknak.

 

Dinamikusan változó világunk folyamatosan új ismeretek elsajátítását igényli, az eredményes érvényesüléshez elengedhetetlen az élethosszig tartó tanulás. A tanulás örömét is hirdeti kezdeményezésünk: hisszük, hogy a műveltség pozitív hatással van egész életünkre, tartalmasabbá, szebbé teszi azt.

 

A Virtuális Egyetem szabad szellemiséget képvisel: témától, nyelvtől, időbeosztástól függetlenül minden kurzusnak platformot kíván biztosítani, amelyre igény mutatkozik. A kurzusok teljesítésének nincsenek előfeltételei, tehát előképzettségtől és kortól függetlenül bárki részt vehet rajtuk.

 

A Virtuális Egyetemet az Eszterházy Károly Egyetem működteti, online kurzusait az egyetem elismert oktatói, kutatói vezetik, ami garanciát biztosít a képzések minőségére vonatkozóan. Az online tantárgyak esetében ugyanolyan akkreditációs folyamat segítségével történik a képzés minőségének ellenőrzése, mint a hagyományos, jelenléti formára épülőéknél.

 

Kurzusaink online formában zajlanak, nem igénylik a személyes jelenlétet, bárhonnan és bármikor elvégezhetők internet kapcsolattal rendelkező digitális eszközök segítségével. A Virtuális Egyetem túllép a hagyományos oktatás keretein, nem kötődik egy adott időszakhoz és az ahhoz tartozó tudásanyaghoz, a folyamatos művelődés lehetőségét kínálja. Rugalmas időbeosztást biztosít, kötöttségektől mentesen nyújt friss, piacképes, az egyéni célokhoz igazodó releváns tudást. Mindenki szabadon válogathat a kurzusok közül, így csak azt végzi el, ami számára fontos vagy érdekes.

 

Módszerek tekintetében kurzusaink kihasználják a digitális technológia előnyeit: aktívan építenek a multimédiás, interaktív oktatási tananyagokra. Tanulói közösségek kialakításával a hálózati, tevékenységalapú munkára alapoznak, eszközként korszerű, online, kollaboratív munkát lehetővé tevő programok használatával. Automatizált javítási mechanizmusok beépítésével lehetőséget biztosítanak az elsajátított tudás ellenőrzésére.

 

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal. Teljesítésük a Neptunban történő párhuzamos kurzusfelvételt igényel. A jelenléti kurzus tanulmányi előfeltételére vonatkozó megállapítások, annak online változatára is érvényesek. Egyes kreditértékű kurzusok fizetősek lehetnek, ezek alól az egyetem hallgatói mentesülnek.

 

Jelenleg 5 darab új, ingyenes – kiválóbbnál kiválóbb egyetemi oktatók által vezetett – kurzusra lehet jelentkezni. Még az őszi félévben további kurzusok várhatók.

http://virtualisegyetem.uni-eszterhazy.hu/ Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Tiszta szívvel Egerben
Az Eszterházy Károly Egyetem Vizuális Művészeti Intézet Mozgóképművészeti és...
Sorsfordulók-sorsfordítók
Folytatódik a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárban a Sorsfordulók-sorsfordítók előadássorozat.
Tittel Esték
A Tittel Pál Könyvtár szeretettel meghívja az érdeklődőket Dr. Varga Kálmán Esterházy...