Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. január 21. Ágnes
BelTér

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Paletta Online | 2016. október 10. 14:11:16 | Utolsó frissítés: 2 éve
Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

 

A Virtuális Egyetem a tanulás 21. századi formáját biztosítja a tanulni vágyóknak.

 

Dinamikusan változó világunk folyamatosan új ismeretek elsajátítását igényli, az eredményes érvényesüléshez elengedhetetlen az élethosszig tartó tanulás. A tanulás örömét is hirdeti kezdeményezésünk: hisszük, hogy a műveltség pozitív hatással van egész életünkre, tartalmasabbá, szebbé teszi azt.

 

A Virtuális Egyetem szabad szellemiséget képvisel: témától, nyelvtől, időbeosztástól függetlenül minden kurzusnak platformot kíván biztosítani, amelyre igény mutatkozik. A kurzusok teljesítésének nincsenek előfeltételei, tehát előképzettségtől és kortól függetlenül bárki részt vehet rajtuk.

 

A Virtuális Egyetemet az Eszterházy Károly Egyetem működteti, online kurzusait az egyetem elismert oktatói, kutatói vezetik, ami garanciát biztosít a képzések minőségére vonatkozóan. Az online tantárgyak esetében ugyanolyan akkreditációs folyamat segítségével történik a képzés minőségének ellenőrzése, mint a hagyományos, jelenléti formára épülőéknél.

 

Kurzusaink online formában zajlanak, nem igénylik a személyes jelenlétet, bárhonnan és bármikor elvégezhetők internet kapcsolattal rendelkező digitális eszközök segítségével. A Virtuális Egyetem túllép a hagyományos oktatás keretein, nem kötődik egy adott időszakhoz és az ahhoz tartozó tudásanyaghoz, a folyamatos művelődés lehetőségét kínálja. Rugalmas időbeosztást biztosít, kötöttségektől mentesen nyújt friss, piacképes, az egyéni célokhoz igazodó releváns tudást. Mindenki szabadon válogathat a kurzusok közül, így csak azt végzi el, ami számára fontos vagy érdekes.

 

Módszerek tekintetében kurzusaink kihasználják a digitális technológia előnyeit: aktívan építenek a multimédiás, interaktív oktatási tananyagokra. Tanulói közösségek kialakításával a hálózati, tevékenységalapú munkára alapoznak, eszközként korszerű, online, kollaboratív munkát lehetővé tevő programok használatával. Automatizált javítási mechanizmusok beépítésével lehetőséget biztosítanak az elsajátított tudás ellenőrzésére.

 

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal. Teljesítésük a Neptunban történő párhuzamos kurzusfelvételt igényel. A jelenléti kurzus tanulmányi előfeltételére vonatkozó megállapítások, annak online változatára is érvényesek. Egyes kreditértékű kurzusok fizetősek lehetnek, ezek alól az egyetem hallgatói mentesülnek.

 

Jelenleg 5 darab új, ingyenes – kiválóbbnál kiválóbb egyetemi oktatók által vezetett – kurzusra lehet jelentkezni. Még az őszi félévben további kurzusok várhatók.

http://virtualisegyetem.uni-eszterhazy.hu/ Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Miért az Eszterházy?
No, miért is? Nemcsak azért, mert az Eszterházy Károly Egyetem a magyar állami felsőoktatás...
EDUCATIO 2018
2018. január 18-20.: Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Budapesten! Egyetemünk a...
Kortárs Hangon 2018
Ismét lehet jelentkezni a Kortárs Hangon nemzetközi irodalmi pályázatra. A pályaművek...