Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. április 19. Emma
BelTér

A legszebb tíz között Magicz Mirtill

Juhász H. | 2018. július 12. 13:10:24 | Utolsó frissítés: 1 éve
Egyetemünk óvodapedagógus szakos hallgatója, Magicz Mirtill a legszebb tíz lány közé jutott a Magyarország Szépe vasárnapi döntőjében. Mirtill motivációjáról és a versenyről is mesélt.

 

A húszéves Magicz Mirtill elárulta, 12-13 éves korától fotómodellkedik. Friss élményei közül kiemelte azt az április végi egri szépségversenyt, amin második helyezést sikerült elérnie. Bevallotta: ekkor nagyon elkeseredett, mert mindvégig azt érezte, hogy maximális teljesítményével akár meg is nyerheti a megmérettetést. Végül azonban épp ennek hatására jelentkezett a Magyarország Szépére, aminek a castingja – mint utólag kiderült – azon a napon volt, amikor az egri alverseny országos döntője. Ekkor már érezte, nincsenek véletlenek: azért kellett másodiknak lennie az egri versenyen, hogy el tudjon menni a castingra. Ezen a válogatón sikerült is bejutnia a legszebb húsz versenyző közé.

 

Kérésünkre elmesélte, hogy a kéthetes felkészítőtáborban Miss Sport, Miss Bikini, Miss Beauty Face és Miss Talent alversenyen kellett bizonyítaniuk, ahol négy lány még kiesett közülük, így csak 16-an jutottak el az élő adásig. A vasárnapi showban fordulónként két lány esett ki, de Mirtill eljutott az első tízig.

 

 

Rövid élménybeszámolójában megosztotta velünk azt is, nehéz volt minden nap hajnalok hajnalán kelnie edzeni, majd azt követően akár éjfél után is próbálni a koreográfiát, s mindössze napi hat óra alvással a legjobban teljesítenie. Mégis úgy fogalmazott, az egész egy életre szóló élmény volt számára. A mélypontokban a lányok segítették egymást, nagyon jó csapat alakult ki annak ellenére is, hogy egymás ellenfelei voltak.

 

 

Mirtill hangsúlyozta: sok barátnővel, vidámsággal, megannyi impulzussal gazdagodott. A legszebb tíz lány közé bejutni hatalmas elismerés és élmény számára, így hát egyáltalán nincs elkeseredve. Azt, hogy később mivel is szeretne foglalkozni, még nem döntötte el, sok területen kipróbálja magát, így mindig új helyekre nyer bepillantást. Nyitott minden lehetőségre és imádja Budapestet, mert minden alkalommal magával ragadja a nyüzsgés és a megannyi lehetőség.

 

Főoldali fotó: Borzi Vivien

 

Cikk fotók: Magyarország SzépeTémánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Több lett? Maradhat!
A HÖOK Mentorprogram idén is megrendezte éves adománygyűjtését. A Több lett? Maradhat!...
Tovább növekszik az érdeklődés egyetemünk iránt
Az előző évhez képest 4,7 százalékkal többen, összesen 6568-an jelentkeztek a szeptemberben...
Vár a Varázstorony
Jó kommunikációs képességekkel rendelkezel? Nyitott vagy, szeretsz emberekkel foglalkozni?...