Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. november 14. Aliz
BelTér

A legszebb tíz között Magicz Mirtill

Juhász H. | 2018. július 12. 13:10:24 | Utolsó frissítés: 4 hónapja
Egyetemünk óvodapedagógus szakos hallgatója, Magicz Mirtill a legszebb tíz lány közé jutott a Magyarország Szépe vasárnapi döntőjében. Mirtill motivációjáról és a versenyről is mesélt.

 

A húszéves Magicz Mirtill elárulta, 12-13 éves korától fotómodellkedik. Friss élményei közül kiemelte azt az április végi egri szépségversenyt, amin második helyezést sikerült elérnie. Bevallotta: ekkor nagyon elkeseredett, mert mindvégig azt érezte, hogy maximális teljesítményével akár meg is nyerheti a megmérettetést. Végül azonban épp ennek hatására jelentkezett a Magyarország Szépére, aminek a castingja – mint utólag kiderült – azon a napon volt, amikor az egri alverseny országos döntője. Ekkor már érezte, nincsenek véletlenek: azért kellett másodiknak lennie az egri versenyen, hogy el tudjon menni a castingra. Ezen a válogatón sikerült is bejutnia a legszebb húsz versenyző közé.

 

Kérésünkre elmesélte, hogy a kéthetes felkészítőtáborban Miss Sport, Miss Bikini, Miss Beauty Face és Miss Talent alversenyen kellett bizonyítaniuk, ahol négy lány még kiesett közülük, így csak 16-an jutottak el az élő adásig. A vasárnapi showban fordulónként két lány esett ki, de Mirtill eljutott az első tízig.

 

 

Rövid élménybeszámolójában megosztotta velünk azt is, nehéz volt minden nap hajnalok hajnalán kelnie edzeni, majd azt követően akár éjfél után is próbálni a koreográfiát, s mindössze napi hat óra alvással a legjobban teljesítenie. Mégis úgy fogalmazott, az egész egy életre szóló élmény volt számára. A mélypontokban a lányok segítették egymást, nagyon jó csapat alakult ki annak ellenére is, hogy egymás ellenfelei voltak.

 

 

Mirtill hangsúlyozta: sok barátnővel, vidámsággal, megannyi impulzussal gazdagodott. A legszebb tíz lány közé bejutni hatalmas elismerés és élmény számára, így hát egyáltalán nincs elkeseredve. Azt, hogy később mivel is szeretne foglalkozni, még nem döntötte el, sok területen kipróbálja magát, így mindig új helyekre nyer bepillantást. Nyitott minden lehetőségre és imádja Budapestet, mert minden alkalommal magával ragadja a nyüzsgés és a megannyi lehetőség.

 

Főoldali fotó: Borzi Vivien

 

Cikk fotók: Magyarország SzépeTémánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Túrázz velünk: Szilvásváradon jártunk

Az egri hallgatók nagy szerencséje, hogy a környéken számos szép látnivaló akad, így a szabad hétvégékre érdemes időt szánni a kikapcsolódásra, túrázásra.

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közös

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Választ kaphattak kérdéseikre a hallgatók

Hallgatói, rektori fórumot tartottak tegnap a Leányka úti C* épületben. A fő kérdések közé tartozott a hallgatói ügyfélfogadási idő bővítése, a tantárgyak ütközése és bizonyos egyetemi épületek állapota.

0
komment

Reflektor

Háromszoros olimpiai bajnokot igazoltunk!
Más kérdés, hogy Szécsi Zoltán kapuba állításával sem sikerült megnyernie rangadóját az...
VINYL - Vizuális nevelés és közösségi művészet városi térben
Dr. Orosz Csaba képzőművész, a Vizuális Művészeti Intézet egyetemi docense tart előadást...
Vácon sem ment
Gyakorlatilag tíz perc után már eldőlt a két pont sorsa női kézilabda együttesünk...