Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 22. Beáta
BelTér

Adventi készülődés, ünnepvárás

2017. december 11. 23:35:22 | Utolsó frissítés: 1 éve
Sorozatunkban oktatókat, hallgatókat kérdezünk meg arról, hogyan készülnek a karácsonyra, hogyan zajlik náluk az ünnep.

 

Elsőként hallgatókat kérdeztünk:

Pelbárt Roland:

Karácsonyra gyakran készülök saját készítésű ajándékokkal, főként a húgomat lepem meg vele. Az ünnep nagyon fontos a családunkban. A közös programok közé tartozik, hogy minden évben kimegyünk a közeli város korcsolyapályájára. Szenteste otthon ünneplünk a szüleimmel és a húgommal, karácsony első napján pedig átmegyünk a nagyszülőkhöz.  Az unokatestvéreim is jönnek, így ekkor veszi kezdetét a nagy családi ünneplés.

 

 

Jáger Zsolt:

A karácsonyi készülődésre nem fektetek olyan sok időt. Idén korábbra időzítettem a vásárlást. Már megvettem a halat például a szentesti halvacsorához. Az elkészítéséből is ki fogom venni a részem. Az ajándékok is megvannak már: társasjátékkal lepem meg a szüleim.

 

 

 Szöveg, fotó: Nagy Zsolt

 

 

 

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Kollégiumi bizottsági választás
Az Eszterházy Károly Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata pályázatot hirdet a...
Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...