Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. október 14. Helén
BelTér

Arany minősítéssel tért haza a BlackShape

2019. április 10. 14:04:15 | Utolsó frissítés: 6 hónapja
Az Eszterházy Károly Egyetem hip-hop csapata, a BlackShape újabb versenyen vett részt április 7-én.

 

A Revolution Dance Cup kupasorozatának tavaszi versenyén indultak el, ahol kiemelkedő eredményt értek el. A több mint 200 produkció közül Kiemelt arany minősítésben részesülhettek ők is, és egy nagyon szépen csillogó aranyéremmel gazdagodtak a rengeteg élmény és tapasztalat mellett.

 

 

Már az előző félévben is próbára tették tudásukat a téli kupafurdulón, ahol egy régebbi koreográfiával indultak, de az is szintén kiemelt arany minősítést szerzett. A lányoknak nagyon jót tett ez a verseny, hiszen a versenyrutin megszerzése nagyon fontos, főleg az elkövetkezendő versenyek előtt. Hegedűs Gerda csapatkapitány elárulta, a tavaszi félévben a MEFOB-on és a Cheerstar versenyen is indulnak hip-hop kategóriában, melyekről remélik, hogy ugyanilyen szép eredménnyel térhetnek majd haza, ezzel is népszerűsítve a hip-hop kultúrát és az egyetemet.

 

 

A csapatkapitány véleménye szerint a 12 főből álló csapat mindegyik tagja kihozta magából a maximumot, összeszedett, pontos és dinamikus volt a koreográfia – eredményük is erről tanúskodik.

 

– Összességében egy nagyon jó verseny volt minden szempontból. A lányok teljesen megérdemelték az eredményt, amit megszereztek. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy ilyen csapatom van, mint a BlackShape! Köszönöm nekik az egész évben kitartó lelkesedést, odafigyelést és fegyelmet – hangsúlyozta Gerda.Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Fényűzők kiállítás
A Vakok és Gyengénlátok Integráló Sportegyesülete és az Eszterházy Károly Egyetem...
Eszterházy-bérlet
A Gárdonyi Géza Színház és az Eszterházy Károly Egyetem több évtizedes együttműködése...
Heti menü a Leányka Bisztróban
Finom ételekkel, friss menükínálattal és szeretettel vár mindenkit a Leányka Bisztró!