Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. augusztus 22. Menyhért
BelTér

Barna Béla fotói a Szlovák Intézet kiállításán

Paletta Online | 2013. november 08. 00:25:45 | Utolsó frissítés: 5 éve
Főiskolánk oktatóját a Szlovák Intézetbe várták csütörtökön. Volt is miért, hiszen társszerzője egy Alacsony-Tátrát bemutató könyvnek, illetve az ő fotói is díszelegnek a budapesti tárlaton.

 

Rastislav Káčer, Szlovákia magyarországi nagykövete és Soňa Jelínková, a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal Budapesti Képviseletének vezetője nyitotta meg azt az eseményt, melyen az Alacsony-Tátra mutatkozott be november 7-én Budapesten, a Szlovák Intézetben (Rákóczi út 15.).

 

 
Barna Béla (sárgában) a Szlovák Intézet fogadásán  

 

A szlovákiai régió magyarországi bemutatkozásának egyik fő programpontja egy Alacsony-Tátra könyvbemutató volt; a hamarosan megjelenő túrakalauzt a két szerző, Pusztay Sándor, a Kornétás Könyvkiadó ügyvezető igazgatója és Barna Béla, az egri Eszterházy Károly Főiskola tanársegéde, turisztikai író mutatta be. A Szlovák Intézet egy fotókiállítást is rendezett, amelyet Pusztay Sándor, a HTM Hegyisport, túravilág, életmódmagazin főszerkesztője nyitott meg. A kiállított képek egyharmadát, 11 képet – amelyek közül kettőt lentebb mi is bemutatunk – szintén főiskolánk oktatója, Barna Béla készítette az Alacsony-Tátrában.

 

 
Fotó: Barna Béla  

 

 
Fotó: Barna Béla  

 

A túrakalauz borítója:

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Gólya7
Az Eszterházy Károly Egyetem elsőéves hallgatóinknak a megismerkedéshez, az eligazodáshoz...
Eszterházy Rókatábor
Idén első alkalommal szervezi meg az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat a Rókatábort...
Eszterházy Gólyatábor 2019
Gratulálunk sikeres felvételidhez, szeretettel várunk egyetemünk Gólyatáborába!