Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 21. Benedek
BelTér

BOGGIE Egerben

2017. november 23. 13:59:59 | Utolsó frissítés: 1 éve
Egykori hallgatónk, BOGGIE lemezbemutató turnéra indul, immár a harmadik lemezével.


Egykori hallgatónk, Csemer Boglárka alias BOGGIE dalszerző-énekes "3" címet viselő harmadik nagylemezével országos lemezbemutató turnéra indul, melynek idei első állomása Egerben lesz.
Harmadik nagylemezére az igazi singer-songwriterré érett BOGGIE dalszerzői stílusa tovább csiszolódott. Az albumon kísérletezik a dancehall, r&b stílusokkal, bátran keveri az elektronikus és akusztikus hangzást és mindez olyan kifinomultan elegyedik BOGGIEsajátos dallamvilágával, hogy egy igazán izgalmas popzene az eredmény. Érezni a klasszikus zene, kortárs francia popzene és még a rapműfaj hatásait is.
A nyelvi sokszínűség a BOGGIE- tól megszokott módon az új albumot is jellemzi, de most a magyar szövegeké lesz a főszerep - ebben Kemény Zsófi költő is közreműködött. A dalok témái, mondanivalói az énekesnőhöz hűen továbbra is elgondolkodtatóak, tükröt tartóak. Az "elegendés" mint fő gondolati elem minden dal magja. Elengedi a megfeleléseinket, a félelmeinket, kapcsolatokat, gyerekkort, múltat.
Az albumot rekord idő alatt készítette el az újdonsült anyuka, aki Lenke lányának 2016 decemberében adott életet. A dalok, elmondása szerint, Lenke nélkül nem születtek volna meg. A több hónapos zenekari próbafolyamat, közös műhely-és alkotómunka erősen érződik a lemezen.
BOGGIE-t sajátos zenei világ jellemzi, egyedi, művészi, kifinomult dalszerzővé érett, személyiségéhez, varázsához akkor kerülhetünk igazán közel, amikor koncerten látjuk, halljuk őt.

A zenekar tagjai:

Antal Gábor - zongora
Szontágh Márton - akusztikus cselló
Szakonyi Milán - gitár, ének
Szabó Tamás - dob

A koncert a Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program (www.csehtamasprogram.hu) és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Időpont: december 2. szombat 19.00
Helyszín: Egri Kulturális és Művészeti Központ - Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház (Eger, Bartók Béla tér 6.)

 

BOGGIE-val egyébként nemrég interjút olvashattatok az itt töltött diákévekről a Líceumi Palettában!Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...
Reflexiók a Kepesben
A kiállításon válogatás látható a Képzőművészeti Tanszék hallgatóinak legfrissebb munkáiból.