Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 21. Benedek
BelTér

Bollók Csaba tárlatvezetése a Műcsarnokban

2017. november 28. 21:33:09 | Utolsó frissítés: 1 éve
Bollók Csaba filmrendező, az Eszterházy Károly Egyetem oktatója tart tárlatvezetést november 30-án Budapesten, a Tarkovszkij-kiállításon.

 

Bollók Csaba az első magyar filmrendező, akit meghívtak Oroszországba az Andrej Tarkovszkij emlékére alapított ZERKALO Filmfesztiválra. A Tarkovszkij szellemi örökségével rokon alkotások seregszemléjén a rendező Iszka utazása című filmje elnyerte az Orosz Filmkritikusok Díját és a legjobb színészi alakítás díját. - forrás: mucsarnok.hu

Időpont: 2017. november 30.

Helyszín: Budapest, Műcsarnok Kamaraterem - Dózsa György út 37. (Hősök tere)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...
Reflexiók a Kepesben
A kiállításon válogatás látható a Képzőművészeti Tanszék hallgatóinak legfrissebb munkáiból.