Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. december 15. Valér
BelTér

Bréking! Saját Egyetemi indulónk lesz!

Kollár Dorottya | 2016. október 14. 08:24:28 | Utolsó frissítés: 2 éve
A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

 

"Az ötlet onnan jött, hogy az Egyetemi Himnusz mellett legyen egy olyan dal is, amelyet a diákok is önfeledten, szívesen dalolhatnak" - nyilatkozta a banda frontembere, Bali Ádám, valamint bólogatott erőteljesen a másik két megjelent oszlopos tag is, Bali Árpád és Bukta László!

 


Egy kis kulisszatitok: az egyetemi életről, bulikról, a vizsgákról is szó lesz az indulónkban, mindez fiatalos punk-rock stílusban előadva. Nem kizárt, hogy az Eszterházy Bálon élőben is meghallgathatjátok a dalt. 

 

Nemsokára együtt énekelhetjük mind a négy campuson is, hiszen a számot október vége, november eleje környékén a nagyérdemű elé tárják, ami nem csak az egri diákoknak szól! Dalpremier hamarosan a hallgatói portálon, a www.palettaonline.hu oldalon! 

 

 

Egy kis áttekintés a bandáról: Szünetelés után 2013 novemberében alakult ki a mostani felállás. A mikorfon mögött Bali Ádám, a dobnál testvére Bali Árpád, a szólógitárnál Póczos Balázs, valamint a basszusgitárnál nem régiben váltás következett Gacsal Márk személyében. Nem utolsó sorban, egy ötödik taggal, Bukta Lászlóval is bővült a banda, aki egy hegedűt szólaltat meg a koncerteken, így színesebbé téve a stílust. A csapat elárulta azt is, hogy nincs megnyugvásuk és folyamatos fellépések várnak rájuk, még külföldön is! Péládul nemrégiben érkeztek haza Németországból, ahol egy zenei fesztiválon két teltházas koncertet is adtak a srácok. Igyekeznek külföldi babérokra törni! Elárulták azt is, hogy tavasszal megérkezik az első albumuk, amelyen magyar és angol nyelvű dalok is hallhatóak lesznek.

 

 

A továbbiakban is követni fogjuk őket és amint megtudunk bővebb informácót az indulóról, azt megosztjuk veletek!

 

Mindenesetre már tűkön ülve várjuk és kívánunk további sok sikert a The Hangover Bandnek!Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Túrázz velünk: Szilvásváradon jártunk

Az egri hallgatók nagy szerencséje, hogy a környéken számos szép látnivaló akad, így a szabad hétvégékre érdemes időt szánni a kikapcsolódásra, túrázásra.

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közös

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Választ kaphattak kérdéseikre a hallgatók

Hallgatói, rektori fórumot tartottak tegnap a Leányka úti C* épületben. A fő kérdések közé tartozott a hallgatói ügyfélfogadási idő bővítése, a tantárgyak ütközése és bizonyos egyetemi épületek állapota.

0
komment

Reflektor

Adventi koncert az egri Ciszterci templomban
Koncertre várja az érdeklődőket az Eszterházy Károly Gyakorló Gimnázium kórusa december...
Hajszálon múlott
Nem sikerült visszavágnia múlt heti vereségéért az EKE-Eger férfi futsal csapatának, így...
Kiemelkedő volt az érdeklődés a nyílt napon
Népszerű volt az Eszterházy Károly Egyetem nyílt napja: több mint 1200 érdeklődő volt...