Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. március 20. Klaudia
BelTér

Bréking! Saját Egyetemi indulónk lesz!

Kollár Dorottya | 2016. október 14. 08:24:28 | Utolsó frissítés: 3 éve
A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

 

"Az ötlet onnan jött, hogy az Egyetemi Himnusz mellett legyen egy olyan dal is, amelyet a diákok is önfeledten, szívesen dalolhatnak" - nyilatkozta a banda frontembere, Bali Ádám, valamint bólogatott erőteljesen a másik két megjelent oszlopos tag is, Bali Árpád és Bukta László!

 


Egy kis kulisszatitok: az egyetemi életről, bulikról, a vizsgákról is szó lesz az indulónkban, mindez fiatalos punk-rock stílusban előadva. Nem kizárt, hogy az Eszterházy Bálon élőben is meghallgathatjátok a dalt. 

 

Nemsokára együtt énekelhetjük mind a négy campuson is, hiszen a számot október vége, november eleje környékén a nagyérdemű elé tárják, ami nem csak az egri diákoknak szól! Dalpremier hamarosan a hallgatói portálon, a www.palettaonline.hu oldalon! 

 

 

Egy kis áttekintés a bandáról: Szünetelés után 2013 novemberében alakult ki a mostani felállás. A mikorfon mögött Bali Ádám, a dobnál testvére Bali Árpád, a szólógitárnál Póczos Balázs, valamint a basszusgitárnál nem régiben váltás következett Gacsal Márk személyében. Nem utolsó sorban, egy ötödik taggal, Bukta Lászlóval is bővült a banda, aki egy hegedűt szólaltat meg a koncerteken, így színesebbé téve a stílust. A csapat elárulta azt is, hogy nincs megnyugvásuk és folyamatos fellépések várnak rájuk, még külföldön is! Péládul nemrégiben érkeztek haza Németországból, ahol egy zenei fesztiválon két teltházas koncertet is adtak a srácok. Igyekeznek külföldi babérokra törni! Elárulták azt is, hogy tavasszal megérkezik az első albumuk, amelyen magyar és angol nyelvű dalok is hallhatóak lesznek.

 

 

A továbbiakban is követni fogjuk őket és amint megtudunk bővebb informácót az indulóról, azt megosztjuk veletek!

 

Mindenesetre már tűkön ülve várjuk és kívánunk további sok sikert a The Hangover Bandnek!Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Tiszta szívvel Egerben
Az Eszterházy Károly Egyetem Vizuális Művészeti Intézet Mozgóképművészeti és...
Sorsfordulók-sorsfordítók
Folytatódik a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárban a Sorsfordulók-sorsfordítók előadássorozat.
Tittel Esték
A Tittel Pál Könyvtár szeretettel meghívja az érdeklődőket Dr. Varga Kálmán Esterházy...