Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. január 21. Ágnes
BelTér

Bréking! Saját Egyetemi indulónk lesz!

Kollár Dorottya | 2016. október 14. 08:24:28 | Utolsó frissítés: 2 éve
A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

 

"Az ötlet onnan jött, hogy az Egyetemi Himnusz mellett legyen egy olyan dal is, amelyet a diákok is önfeledten, szívesen dalolhatnak" - nyilatkozta a banda frontembere, Bali Ádám, valamint bólogatott erőteljesen a másik két megjelent oszlopos tag is, Bali Árpád és Bukta László!

 


Egy kis kulisszatitok: az egyetemi életről, bulikról, a vizsgákról is szó lesz az indulónkban, mindez fiatalos punk-rock stílusban előadva. Nem kizárt, hogy az Eszterházy Bálon élőben is meghallgathatjátok a dalt. 

 

Nemsokára együtt énekelhetjük mind a négy campuson is, hiszen a számot október vége, november eleje környékén a nagyérdemű elé tárják, ami nem csak az egri diákoknak szól! Dalpremier hamarosan a hallgatói portálon, a www.palettaonline.hu oldalon! 

 

 

Egy kis áttekintés a bandáról: Szünetelés után 2013 novemberében alakult ki a mostani felállás. A mikorfon mögött Bali Ádám, a dobnál testvére Bali Árpád, a szólógitárnál Póczos Balázs, valamint a basszusgitárnál nem régiben váltás következett Gacsal Márk személyében. Nem utolsó sorban, egy ötödik taggal, Bukta Lászlóval is bővült a banda, aki egy hegedűt szólaltat meg a koncerteken, így színesebbé téve a stílust. A csapat elárulta azt is, hogy nincs megnyugvásuk és folyamatos fellépések várnak rájuk, még külföldön is! Péládul nemrégiben érkeztek haza Németországból, ahol egy zenei fesztiválon két teltházas koncertet is adtak a srácok. Igyekeznek külföldi babérokra törni! Elárulták azt is, hogy tavasszal megérkezik az első albumuk, amelyen magyar és angol nyelvű dalok is hallhatóak lesznek.

 

 

A továbbiakban is követni fogjuk őket és amint megtudunk bővebb informácót az indulóról, azt megosztjuk veletek!

 

Mindenesetre már tűkön ülve várjuk és kívánunk további sok sikert a The Hangover Bandnek!Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Miért az Eszterházy?
No, miért is? Nemcsak azért, mert az Eszterházy Károly Egyetem a magyar állami felsőoktatás...
EDUCATIO 2018
2018. január 18-20.: Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Budapesten! Egyetemünk a...
Kortárs Hangon 2018
Ismét lehet jelentkezni a Kortárs Hangon nemzetközi irodalmi pályázatra. A pályaművek...