Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. augusztus 20. Szt. István
BelTér

Cheerstars: sikeresek voltak az eszterházys csapatok

Zaja Barbara | 2019. május 30. 11:11:19 | Utolsó frissítés: 3 hónapja
A Cheerstars Magyar Bajnokság & Nemzetközi Nyílt Bajnokságot, Magyarország legnagyobb Cheerleading eseményét 2019. május 18-án rendezték. A bajnokságon több mint 450 sportoló indult 140 versenyszámmal, melyet hét bíró pontozott.

 

Egyetemünket 23 hallgató képviselte 3 különböző versenyszámban: Senior Hip-Hop Team, Senior Freestyle Pom Team Small és Large kategóriában.

 

 

Senior Hip-Hop Team kategóriában Hegedűs Gerda vezetésével az EKE Blackshape csapata ismét felperzselte a táncteret, hiszen most is fantasztikusan teljesítettek, melynek köszönhetően a dobogó felső fokára állhattak.

 

 

Az EKE Cheerleaders csapata Senior Freestyle Pom Team small és large kategóriában is indult. Small kategóriában először nevezett a csapat versenyen: 8 fővel állt a színpadra. Sajnos a lengyel ellenfelet nem sikerült legyőzni, de legjobb magyar csapatként elnyerték a Magyar Bajnoki címet és a versenyt ezüstéremmel zárták.

 

 

Large kategóriában betegségek miatt csak 14 fővel tudott színpadra állni a csapat. A kategóriában a Debreceni Egyetem és az ELTE csapatával szemben a dobogó második fokára állva 2. helyezést hozhattunk haza. Ezúttal is Bálint Lilla, a csapat koreográfusa készített fel minket a megmérettetésre.

 

 

Köszönjük a színvonalas szervezést a DreamTeam Cheerleadersnek és a Magyar Cheer Szövetségnek! Az eredményeknek örülünk és összességében nagyon szép évet zártunk! Gerdával büszkék vagyunk a csapatainkra és ígérjük, jövőre is igyekezni fogunk, hogy minél több szép eredménnyel öregbítsük egyetemünket!

 

Szép volt Eszterházy!

 

A versenyről készült fotók itt megtekinthetők!

 

 

Fotó: Balogh TiborTémánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Eszterházy Rókatábor
Idén első alkalommal szervezi meg az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat a Rókatábort...
Eszterházy Gólyatábor 2019
Gratulálunk sikeres felvételidhez, szeretettel várunk egyetemünk Gólyatáborába!
Gratulálunk!
Gratulálunk sikeres felvételi eredményedhez, üdvözlünk az Eszterházy Károly Egyetemen!