Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. február 19. Zsuzsanna
BelTér

Diák menedzsment bajnokság

2018. február 14. 11:12:23 | Utolsó frissítés: 1 éve
A verseny jó lehetőség arra, hogy a hallgatók szakmai tapasztalatot szerezzenek és az iskolapadban megszerzett tudásukat a gyakorlatba is átültessék.

 

TISZTELT HALLGATÓ!

Szeretném felhívni a figyelmét a Diák Menedzsment Bajnokságra, amely egyetemi/főiskolai hallgatók számára megrendezett nagy múlttal rendelkező országos üzleti szimulációs verseny.

A verseny jó lehetőség arra, hogy a hallgatók szakmai tapasztalatot szerezzenek és az iskolapadban megszerzett tudásukat a gyakorlatba is átültessék. Kipróbálhatják magukat üzleti szituációkban, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy felkészültebben és magabiztosabban léphessenek be a munkaerőpiacra. A diákok sikere pedig nem utolsó sorban az oktatási intézmény hírnevét is emeli.

A Bajnokságon diákok három fős csapatokban próbálhatják ki magukat menedzseri szerepben egy virtuális kerékpárüzletet irányítva. A csapatok kartól és szaktól függetlenül alakulhatnak. A selejtezőket hat helyszínen, Budapesten, Miskolcon, Debrecenben, Szegeden, Pécsett és Győrben rendezik. Az elődöntőt online bonyolítják le, majd a 10 legjobban teljesítő csapat tagjai a budapesti döntő keretében mérkőznek meg a díjakért.

DÍJAZÁS:

1. díj: 150 000 Ft értékű műszaki utalvány a Loxon Solutions jóvoltából és 450 000 Ft értékű tréningcsomag a TATA Consultancy Services felajánlásával2. díj: 100 000 Ft értékű műszaki utalvány és 450 000 Ft értékű tréningcsomag
3. díj: 50 000 Ft értékű műszaki utalvány és 450 000 Ft értékű tréningcsomag
Karrierlehetőség a támogatóknál és ajándékcsomagok.

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. MÁRCIUS 26. ÉJFÉL

További információk a versennyel kapcsolatban: www.diakverseny.hu vagy https://www.facebook.com/diakverseny/

Tisztelettel:
Kovács Ádám
Rendezvényekért felelős referens
Egyetemi Hallgatói Önkormányzat
Eszterházy Károly Egyetem

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Tittel Esték
A Tittel Pál Könyvtár szeretettel meghívja az érdeklődőket Élet Belső-Ázsiában:...
Tervezőgrafika felvételi előkészítő
Jelentkezz az Eszterházy Károly Egyetem tervezőgrafika szakjának előkészítőjére!
Rajz és festészet felvételi előkészítő
Jelentkezz az Eszterházy Károly Egyetem képalkotás szak és grafikusművész szak előkészítőjére!