Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. november 15. Albert
BelTér

Diák menedzsment bajnokság

2018. február 14. 11:12:23 | Utolsó frissítés: 9 hónapja
A verseny jó lehetőség arra, hogy a hallgatók szakmai tapasztalatot szerezzenek és az iskolapadban megszerzett tudásukat a gyakorlatba is átültessék.

 

TISZTELT HALLGATÓ!

Szeretném felhívni a figyelmét a Diák Menedzsment Bajnokságra, amely egyetemi/főiskolai hallgatók számára megrendezett nagy múlttal rendelkező országos üzleti szimulációs verseny.

A verseny jó lehetőség arra, hogy a hallgatók szakmai tapasztalatot szerezzenek és az iskolapadban megszerzett tudásukat a gyakorlatba is átültessék. Kipróbálhatják magukat üzleti szituációkban, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy felkészültebben és magabiztosabban léphessenek be a munkaerőpiacra. A diákok sikere pedig nem utolsó sorban az oktatási intézmény hírnevét is emeli.

A Bajnokságon diákok három fős csapatokban próbálhatják ki magukat menedzseri szerepben egy virtuális kerékpárüzletet irányítva. A csapatok kartól és szaktól függetlenül alakulhatnak. A selejtezőket hat helyszínen, Budapesten, Miskolcon, Debrecenben, Szegeden, Pécsett és Győrben rendezik. Az elődöntőt online bonyolítják le, majd a 10 legjobban teljesítő csapat tagjai a budapesti döntő keretében mérkőznek meg a díjakért.

DÍJAZÁS:

1. díj: 150 000 Ft értékű műszaki utalvány a Loxon Solutions jóvoltából és 450 000 Ft értékű tréningcsomag a TATA Consultancy Services felajánlásával2. díj: 100 000 Ft értékű műszaki utalvány és 450 000 Ft értékű tréningcsomag
3. díj: 50 000 Ft értékű műszaki utalvány és 450 000 Ft értékű tréningcsomag
Karrierlehetőség a támogatóknál és ajándékcsomagok.

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. MÁRCIUS 26. ÉJFÉL

További információk a versennyel kapcsolatban: www.diakverseny.hu vagy https://www.facebook.com/diakverseny/

Tisztelettel:
Kovács Ádám
Rendezvényekért felelős referens
Egyetemi Hallgatói Önkormányzat
Eszterházy Károly Egyetem

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Túrázz velünk: Szilvásváradon jártunk

Az egri hallgatók nagy szerencséje, hogy a környéken számos szép látnivaló akad, így a szabad hétvégékre érdemes időt szánni a kikapcsolódásra, túrázásra.

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közös

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Választ kaphattak kérdéseikre a hallgatók

Hallgatói, rektori fórumot tartottak tegnap a Leányka úti C* épületben. A fő kérdések közé tartozott a hallgatói ügyfélfogadási idő bővítése, a tantárgyak ütközése és bizonyos egyetemi épületek állapota.

0
komment

Reflektor

Háromszoros olimpiai bajnokot igazoltunk!
Más kérdés, hogy Szécsi Zoltán kapuba állításával sem sikerült megnyernie rangadóját az...
VINYL - Vizuális nevelés és közösségi művészet városi térben
Dr. Orosz Csaba képzőművész, a Vizuális Művészeti Intézet egyetemi docense tart előadást...
Vácon sem ment
Gyakorlatilag tíz perc után már eldőlt a két pont sorsa női kézilabda együttesünk...