Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. február 22. Gerzson
BelTér

Diák menedzsment bajnokság

2018. február 14. 11:12:23 | Utolsó frissítés: 8 napja
A verseny jó lehetőség arra, hogy a hallgatók szakmai tapasztalatot szerezzenek és az iskolapadban megszerzett tudásukat a gyakorlatba is átültessék.

 

TISZTELT HALLGATÓ!

Szeretném felhívni a figyelmét a Diák Menedzsment Bajnokságra, amely egyetemi/főiskolai hallgatók számára megrendezett nagy múlttal rendelkező országos üzleti szimulációs verseny.

A verseny jó lehetőség arra, hogy a hallgatók szakmai tapasztalatot szerezzenek és az iskolapadban megszerzett tudásukat a gyakorlatba is átültessék. Kipróbálhatják magukat üzleti szituációkban, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy felkészültebben és magabiztosabban léphessenek be a munkaerőpiacra. A diákok sikere pedig nem utolsó sorban az oktatási intézmény hírnevét is emeli.

A Bajnokságon diákok három fős csapatokban próbálhatják ki magukat menedzseri szerepben egy virtuális kerékpárüzletet irányítva. A csapatok kartól és szaktól függetlenül alakulhatnak. A selejtezőket hat helyszínen, Budapesten, Miskolcon, Debrecenben, Szegeden, Pécsett és Győrben rendezik. Az elődöntőt online bonyolítják le, majd a 10 legjobban teljesítő csapat tagjai a budapesti döntő keretében mérkőznek meg a díjakért.

DÍJAZÁS:

1. díj: 150 000 Ft értékű műszaki utalvány a Loxon Solutions jóvoltából és 450 000 Ft értékű tréningcsomag a TATA Consultancy Services felajánlásával2. díj: 100 000 Ft értékű műszaki utalvány és 450 000 Ft értékű tréningcsomag
3. díj: 50 000 Ft értékű műszaki utalvány és 450 000 Ft értékű tréningcsomag
Karrierlehetőség a támogatóknál és ajándékcsomagok.

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. MÁRCIUS 26. ÉJFÉL

További információk a versennyel kapcsolatban: www.diakverseny.hu vagy https://www.facebook.com/diakverseny/

Tisztelettel:
Kovács Ádám
Rendezvényekért felelős referens
Egyetemi Hallgatói Önkormányzat
Eszterházy Károly Egyetem

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Újabb forduló a Varázstorony versenyén
Elindult a Varázstorony Online Vetélkedő harmadik fordulója. A feladatlapok már...
Az érzelmek logikája előadás Egerben
Dr. Mérő László matematikus tart előadást március másodikán a Forrásban.
Felvételi a Roma Szakkollégiumban
Várják azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik büszkén vállalják roma kultúrájukat.