Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. február 19. Zsuzsanna
BelTér

Ebben a félévben már nem lesz eFeN

Paletta Online | 2014. április 08. 20:13:46 | Utolsó frissítés: 5 éve
Viszont lesz Kollégiumi Napok április végén, az Egri Főiskolás Napokat (eFeN) pedig a következő félév elején rendezik meg.

 

 

Úgy tudjuk, az Egri Főiskolás Napok az őszi félév szeptemberében, esetleg október legelején lesz. De a tavaszi félév során így sem maradunk szórakozás nélkül, április 28-30. között a Főiskolai Hallgatói Önkormányzat a hegyen ismét megrendezi a Kollégiumi Napokat.

 

A Leányka Úti Kollégium mögötti parkolóban napközben és este is számos program várja majd az érdeklődőket. Idén is lesz KOLImpia, értékes nyeremények is gazdára találnak, a hallgatók és oktatók főzőversenyben is összemérik tudásukat, szerdán pedig az egyik legnagyobb üdítőgyártó cég meglepetésprogramjával találkozhatunk majd.

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Tittel Esték
A Tittel Pál Könyvtár szeretettel meghívja az érdeklődőket Élet Belső-Ázsiában:...
Tervezőgrafika felvételi előkészítő
Jelentkezz az Eszterházy Károly Egyetem tervezőgrafika szakjának előkészítőjére!
Rajz és festészet felvételi előkészítő
Jelentkezz az Eszterházy Károly Egyetem képalkotás szak és grafikusművész szak előkészítőjére!