Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. november 14. Aliz
BelTér

Ebben a félévben már nem lesz eFeN

Paletta Online | 2014. április 08. 20:13:46 | Utolsó frissítés: 4 éve
Viszont lesz Kollégiumi Napok április végén, az Egri Főiskolás Napokat (eFeN) pedig a következő félév elején rendezik meg.

 

 

Úgy tudjuk, az Egri Főiskolás Napok az őszi félév szeptemberében, esetleg október legelején lesz. De a tavaszi félév során így sem maradunk szórakozás nélkül, április 28-30. között a Főiskolai Hallgatói Önkormányzat a hegyen ismét megrendezi a Kollégiumi Napokat.

 

A Leányka Úti Kollégium mögötti parkolóban napközben és este is számos program várja majd az érdeklődőket. Idén is lesz KOLImpia, értékes nyeremények is gazdára találnak, a hallgatók és oktatók főzőversenyben is összemérik tudásukat, szerdán pedig az egyik legnagyobb üdítőgyártó cég meglepetésprogramjával találkozhatunk majd.

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Túrázz velünk: Szilvásváradon jártunk

Az egri hallgatók nagy szerencséje, hogy a környéken számos szép látnivaló akad, így a szabad hétvégékre érdemes időt szánni a kikapcsolódásra, túrázásra.

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közös

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Választ kaphattak kérdéseikre a hallgatók

Hallgatói, rektori fórumot tartottak tegnap a Leányka úti C* épületben. A fő kérdések közé tartozott a hallgatói ügyfélfogadási idő bővítése, a tantárgyak ütközése és bizonyos egyetemi épületek állapota.

0
komment

Reflektor

Háromszoros olimpiai bajnokot igazoltunk!
Más kérdés, hogy Szécsi Zoltán kapuba állításával sem sikerült megnyernie rangadóját az...
VINYL - Vizuális nevelés és közösségi művészet városi térben
Dr. Orosz Csaba képzőművész, a Vizuális Művészeti Intézet egyetemi docense tart előadást...
Vácon sem ment
Gyakorlatilag tíz perc után már eldőlt a két pont sorsa női kézilabda együttesünk...