Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. szeptember 16. Edit
BelTér

Gólya7

2019. augusztus 22. 11:32:56 | Utolsó frissítés: 1 hónapja
Az Eszterházy Károly Egyetem elsőéves hallgatóinknak a megismerkedéshez, az eligazodáshoz és a beilleszkedéshez nyújtunk segítséget 2019. szeptember 4-7. között a Gólyahéten, melyen mindenki képzési helyre vonatkozó és személyre szabott, egyedi programot követve vehet részt.

 

Az egyetemi követelményekkel kapcsolatban (tanulmányi munka, vizsga, fizetendő díjak, juttatások stb.) a Gólya7-en, illetve a beiratkozás napján tájékoztatót tartunk, melyen kötelező a részvétel!

 

Gólya7 program lekérdezése

 

A beosztás megtekintéséhez rendelkeznie kell egyedi azonosítóval, vagyis Neptun kóddal. A Neptun kód lekérdezhető itt, segítséget pedig talál ezen az oldalon.

 

BEIRATKOZÁS

 

– Teljes idejű képzésre (nappali tagozatra) alap, osztatlan, mesterképzés illetve felsőoktatási szakképzésre felvételt nyert hallgatóknak: 2019. szeptember 4-6. között. Beosztás megtekinthető augusztus 20. után a felvettek.uni-eszterhazy.hu Gólyahét menüpont alatt.

 

– Levelező tagozatra, Pedagógiai Karra alapképzésre, illetve felsőoktatási szakképzésre felvételt nyert hallgatóknak: 2019. szeptember 6. (péntek) 13.00 óra, AGRIA TISZK (Bartók tér 4.)

 

– Levelező tagozatra, Agrártudományi és Vidékfejlesztési, Bölcsészettudományi és Művészeti, Gazdaság- és Társadalomtudományi valamint Természettudományi Karra alapképzésre, illetve felsőoktatási szakképzésre felvételt nyert hallgatóknak: 2019. szeptember 7. (szombat) 13.00 óra, AGRIA TISZK (Bartók tér 4.)

 

– Levelező tagozatra, mesterképzés, osztatlan tanárképzésre felvételt nyert hallgatóknak: 2019. szeptember 7.(szombat) 9.00 óra, AGRIA TISZK (Bartók tér 4.)

 

A beiratkozásra hozza magával:

 

• személyazonosságát igazoló okiratát (személyi igazolvány vagy útlevél és lakcímkártya)
• az iratkozási lapot kitöltve és aláírva 2 példányban (augusztus 15-ét követően a Neptun rendszerből nyomtatható)
• eredeti érettségi bizonyítványát és annak egy jól olvasható fénymásolatát,
• mesterképzés esetén a továbbtanulásra jogosító oklevelét és annak egy jól olvasható fénymásolatát,
• nyelvvizsga bizonyítványát és annak egy jól olvasható fénymásolatát,
• adó- és TAJ kártyáját (adóazonosító szám hiányában hallgatói juttatást nem fizethetünk ki, hiányzó TAJ szám esetén ingyenes orvosi ellátásban nem részesülhet nappali tagozatos hallgató)
• fogyatékossággal élő hallgatók (aki mozgásszervi, érzékszervi vagy beszédfogyatékos, autizmus spektrum zavarral vagy egyéb pszichés fejlődési zavarral - súlyos tanulási, figyelem- vagy magatartásszabályozási zavarral - küzd) a fogyatékosságot megállapító határozat, igazolás másolatát.

 

A BEIRATKOZÁS ELMULASZTÁSA ESETÉN A FELVÉTELI HATÁROZAT ÉRVÉNYÉT VESZTI!

 

TANÉVNYITÓ ÜNNEPSÉG az Egri Campuson:
Ideje: 2019. szeptember 6. (péntek) 9.30 óra
Helye: Eszterházy Károly Egyetem (Eger, Eszterházy tér 1.) Líceum, Díszudvar
(Megjelenés alkalomhoz illő öltözetben.)

 

Gyöngyösi és jászberényi campusunk beiratkozásáról, tanévnyitójáról és Gólyahetéről az alábbi linkeken tájékozódhat:

 

– Gyöngyös

 

– JászberényTémánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Eszterházy SC vs. OXXO Energy Orosházi NKC
Az NBI/B - Keleti csoport 1. fordulója szeptember 14-én lesz (szombaton) az Eszterházy...
Vállalkozz tudatosan kamarai segítséggel!
Ha érdekel a vállalkozások világa és szeretnél belelátni a helyi cégek működésébe...
Megjelent a Gólyaszám!
Egy lapba gyűjtöttünk neked, kedves elsőéves hallgatónk rengeteg fontos és hasznos...