Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. augusztus 22. Menyhért
BelTér

Goodbye-est

Géczi Katalin | 2019. május 02. 11:04:12 | Utolsó frissítés: 3 hónapja
Az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói Önkormányzata, a HÖOK Mentorprogram, a Kortárssegítő Mentálhigiénés Tanácsadó Iroda (KoMeTI) és a Roma Szakkollégium közösen szervezte meg a Goodbye-estet.

 

A 2018/19-es tanév búcsúztatására az egyetemi szervezetek játékkal és zenés előadásokkal készültek, melyek mellett a működésükről is rövid tájékoztatást adtak. A KoMeTI tagjai – akik programjaikkal egy élhető, családias közösséget szeretnének létrehozni az intézményben – Human Bingó játékra invitálták a jelenlévőket, ami segítette az ismerkedést és a hangulat oldását.

 

 

A szociálisan rászoruló elsőévesek segítésére létrejött Mentorprogram képviseletében Bakai Edina mentor énekelt, a Roma Szakkollégiumtól – melynek fő célja az értelmiségi roma fiatalok segítése – pedig a Kökény testvérek adtak elő zenés, táncos produkciókat.

 

 

Az est hangulatát Tóth Tamás bűvészmutatványai és Petrovich Adrienn népdalai emelték tovább.

 

 

A Lajtha László Néptáncegyüttes táncosai bemutatójuk után táncokat is tanítottak a vállalkozó kedvűeknek.

 

 

Az esemény zárásaként a rendezők egy beszélgetéssel egybekötött vacsorára invitálták a jelenlévőket.

 

 

 

 

Fotó: Balogh TiborTémánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Gólya7
Az Eszterházy Károly Egyetem elsőéves hallgatóinknak a megismerkedéshez, az eligazodáshoz...
Eszterházy Rókatábor
Idén első alkalommal szervezi meg az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat a Rókatábort...
Eszterházy Gólyatábor 2019
Gratulálunk sikeres felvételidhez, szeretettel várunk egyetemünk Gólyatáborába!