Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. május 22. Júlia
BelTér

Hallgatói akció a Siófok-meccsen

2018. október 08. 10:06:48 | Utolsó frissítés: 1 éve
Az Eszterházy Károly Egyetem aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatói háromszáz forintos áron tekinthetik meg a szerdai NB I-es bajnokit.

 

Az Eszterházy Károly Egyetem aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező tanulói 300 forintos áron vásárolhatnak belépőt, de fontos tudnivaló, hogy csakis elővételben. A találkozó napján, és helyszínén már mindenkire az eredetileg megszabott árak vonatkoznak. Az egyetem hallgatói tehát elővételben tudják megvenni kedvezményes jegyeiket, hétfőtől, egészen a mérkőzés napjáig.

 

Erre az intézmény Egészségház utcai B-épületében lesz lehetőség, méghozzá az EHÖK-irodában, 10 és 14 óra közöttA tikettek kedvezményes megvásárlásához hallgatói jogviszonyt igazoló okmányt (például érvényes diákigazolvány) kell bemutatni!

 

ESZTERHÁZY SC VS. SIÓFOK KTC KFT

Helyszín: Eszterházy Sportcsarnok

Időpont: 2018.10.10. 18.00 óra

 

Jegyárak:

 

Felnőtt: 1.200 forint

Diák és nyugdíjas: 800 forint

 

Szurkoljunk együtt, hajrá Eszterházy SC!

 

Forrás: Fenyves Balázs (http://eszterhazysc.hu)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Bronzérem az egri labdarúgó MEFOB-on
Kiváló mérkőzések jellemezték az Eszterházy Károly Egyetem által rendezett Magyar...
Tittel Esték
A Tittel Pál Könyvtár szeretettel meghívja az érdeklődőket Az egri harangöntés története...
A Szuszogó Színház bemutatja: AHA
Az Eszterházy Károly Egyetem amatőr színjátszó csoportja új bemutatóra készül....