Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 21. Benedek
BelTér

Izgalmas programok a KoMeTi-vel

2018. március 14. 10:06:49 | Utolsó frissítés: 7 napja
Pánikszoba és Önsértő ifjúság: ezeket a címeket viselik a KoMeTi következő programjai. De vajon miről szólnak majd ezek a rendezvények?

 

Ismét egy szabadulós játékra invitál benneteket a KoMeTI csapata. A Pánikszoba nevet viselő programon ezúttal egy bűncselekmény megoldása lesz a feladat, melyhez mindössze kilencven perc áll rendelkezésetekre. Kitaláljátok ki a gyilkos? Vagy ti is áldozatul estek? Tegyétek próbára magatokat barátaitokkal és nézzetek szembe saját félelmeitekkel!

A jelentkezéseteket 4-5 fős csoportokban várják a jelentkezz.kometi@gmail.com e-mail címre. A B épület aulájában várnak titeket március 21-én 19 órától.

 

Az esemény Facebook-oldala itt található.

 

Másik rendezvényükön, mely az Önsértő ifjúság címet kapta, egy nagyon komoly témáról beszél majd Flach Richárd. Előadásának címe: Önsértő magatartás-formák serdülőkorban, avagy a "vagdosás lélektana".

Az előadás március 28-án lesz 18 órától szintén a B épületben a nagy előadóban.

 

Az esemény Facebook-oldala itt található.

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...
Reflexiók a Kepesben
A kiállításon válogatás látható a Képzőművészeti Tanszék hallgatóinak legfrissebb munkáiból.