Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. május 22. Júlia
BelTér

Együttműködésekről is tárgyaltak

2018. július 19. 11:29:48 | Utolsó frissítés: 1 éve
Nemzetközi nyári egyetemet és szakmai napot is szervezett nemrégiben az Eszterházy Károly Egyetem a Pavol Josef Safarik Egyetemmel.

 

A „Remote sensing methodologies in agiculture" nemzetközi nyári egyetemet a Pavol Josef Safarik és az Eszterházy Károly Egyetem rendezte július 2-4-ig. A nyári egyetem célja az volt, hogy a résztvevők számára naprakész tudást adjon az agrárszektorban alkalmazott térinformatikai és távérzékelési módszerekről. A képzésen az Eszterházy Károly és a Pavol Josef Safarik Egyetem hallgatói vettek részt. Az előadók a felsőoktatási, hatósági (Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ), valamint a vállalti szférából (KITE Zrt., Amores Robotics Kft.) kerültek ki. A képzést elvégző hallgatók felnőttképzési tanúsítványt kaptak.

 

 

A TOKAJGIS (SKHU/1601/4.1/052) projektnek köszönhetően július 5-én távérzékelési napot szerveztek. A Partner intézmények kutatói (Pavol Josef Safarik Egyetem, Eszterházy Károly Egyetem) a két egyetem jövőbeli együttműködési lehetőségeit, valamint az aktuális projekt adatbázisainak egységesítését, az ezzel kapcsolatos nehézségeket, kérdéseket vitatták meg.

 

 

 

 

www.sk-hu.eu

 

„Az ezen az oldalon található információ nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság hivatalos álláspontját”

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Bronzérem az egri labdarúgó MEFOB-on
Kiváló mérkőzések jellemezték az Eszterházy Károly Egyetem által rendezett Magyar...
Tittel Esték
A Tittel Pál Könyvtár szeretettel meghívja az érdeklődőket Az egri harangöntés története...
A Szuszogó Színház bemutatja: AHA
Az Eszterházy Károly Egyetem amatőr színjátszó csoportja új bemutatóra készül....