Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 21. Benedek
BelTér

Kreatív nyár az Egyetemmel

2017. augusztus 02. 10:27:42 | Utolsó frissítés: 1 éve
Javában tart a tábori szezon, azoknak a fiataloknak sem kell unatkozniuk, akiknek dolgoznak a szülei a nyári időszakban. Az Eszterházy Károly Egyetem ezen a nyáron is széles kínálattal várja a kreatív gyerekeket.

 

Június közepén indultak az első táborok az egyetemen, összesen hétféle programmal készült az intézmény az idei nyárra. A cél ezúttal is ugyanaz, mint a korábbi éevkben: lehetőséget biztosítani a gyerekeknek a nyári szünet hasznos eltöltésére, amíg a szülők dolgoznak.

 

 

 

Orosz Rita, az egyetem rendezvényszervezője elmondta: idén hallgatók is segítették a táborszervezők munkáját. Szerveztek nyelvi, sporttáborokat, természettudományi táborokat és az idén újdonság, hogy sok az utazós tábor is, amire nagy az igény a visszajelzések alapján.

 

 

 

Bőven volt miből választaniuk tehát a gyerekeknek és szüleiknek, a rajz- és animációsfilm-készítő tábor például népszerű volt idén is. Tóth Tibor táborvezető elmondta: a résztvevő gyerekek közös sétát tettek a várban, az ott felfedezett motívumokat pedig beépíthették a készülő alkotásokba. Volt olyan is, aki már visszatérőként érkezett idén.

A szezon még tart, összesen közel kétszáz fiatalt vár az egyetem egészen augusztus negyedikéig táboraiba. Jövőre is várják új barátságokra nyitott, túrázni, kreatív munkát szerető gyerekek jelentkezését.

 

 

Fotó: Kakuk DánielTémánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...
Reflexiók a Kepesben
A kiállításon válogatás látható a Képzőművészeti Tanszék hallgatóinak legfrissebb munkáiból.