Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. február 22. Gerzson
BelTér

Love is in the air

2018. február 14. 12:58:44 | Utolsó frissítés: 8 napja
Valantin-napi kedveskedés a Gyakorlóban.

 

A Valentin-napi kedveskedésnek nagy hagyománya van az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorlóiskolában. A 11. évfolyamos diákok süteményekkel, kis meglepetésekkel fogadták az érkező gyerekeket, alsós és felső tagozatos, gimnazista tanulókat egyaránt.

 

 

 

A gyakorlóiskola közösségi oldalán arról számolt be, hogy nagy népszerűségnek örvendett egy másik programelemük is: a tanulóknak lehetőségük volt zenével, szívecske, valamint sütemény küldeménnyel kifejezni szeretetüket diáktársaiknak, szívszerelmüknek és természetesen tanáraiknak!

 

Fotók forrása: a Gyakorlóiskola közösségi oldala


Úgy fogalmaztak: a szomorú, borús idő dacára az apró figyelmességekkel sikerült mosolyt csalni mindenki arcára, legyen az tanár, diák, szülő.Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Újabb forduló a Varázstorony versenyén
Elindult a Varázstorony Online Vetélkedő harmadik fordulója. A feladatlapok már...
Az érzelmek logikája előadás Egerben
Dr. Mérő László matematikus tart előadást március másodikán a Forrásban.
Felvételi a Roma Szakkollégiumban
Várják azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik büszkén vállalják roma kultúrájukat.