Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. február 19. Zsuzsanna
BelTér

Love is in the air

2018. február 14. 12:58:44 | Utolsó frissítés: 1 éve
Valantin-napi kedveskedés a Gyakorlóban.

 

A Valentin-napi kedveskedésnek nagy hagyománya van az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorlóiskolában. A 11. évfolyamos diákok süteményekkel, kis meglepetésekkel fogadták az érkező gyerekeket, alsós és felső tagozatos, gimnazista tanulókat egyaránt.

 

 

 

A gyakorlóiskola közösségi oldalán arról számolt be, hogy nagy népszerűségnek örvendett egy másik programelemük is: a tanulóknak lehetőségük volt zenével, szívecske, valamint sütemény küldeménnyel kifejezni szeretetüket diáktársaiknak, szívszerelmüknek és természetesen tanáraiknak!

 

Fotók forrása: a Gyakorlóiskola közösségi oldala


Úgy fogalmaztak: a szomorú, borús idő dacára az apró figyelmességekkel sikerült mosolyt csalni mindenki arcára, legyen az tanár, diák, szülő.Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Tittel Esték
A Tittel Pál Könyvtár szeretettel meghívja az érdeklődőket Élet Belső-Ázsiában:...
Tervezőgrafika felvételi előkészítő
Jelentkezz az Eszterházy Károly Egyetem tervezőgrafika szakjának előkészítőjére!
Rajz és festészet felvételi előkészítő
Jelentkezz az Eszterházy Károly Egyetem képalkotás szak és grafikusművész szak előkészítőjére!