Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. június 21. Alajos
BelTér

Megjelent a Paletta gólyaszáma!

2017. augusztus 31. 10:29:30 | Utolsó frissítés: 1 éve
Már a gólyatáborban kézbe vehetik a leendő elsőévesek a megújult Líceumi Paletta gólyaszámát! A hasznos információkat tartalmazó 44 oldalas kiadványban minden campus bemutatkozik.

Böngészheted a Paletta gólyaszámát, benne hasznos infókkal a campusokról, kolikról, érdekességek az egyetemi sportéletről, bulikról... Egy kiadvány, amely nem csak a gólyáknak lehet hasznos! Jó olvasást!

 

Köszönet az írásokért a HÖK-ösöknek - Kővári Viktornak, Kriegel Zsófiának, Pócsik Nórának, Sütő Gergőnek -, a segítségért Bíró Balázsnak, Tóth Sándornak és Unghváry Tamásnak, a sportanyagért Fenyves Balázsnak, a térképekért és az oktatási naptárért BÍró Tündének, a fotókért Szántó Györgynek és Kakuk Dánielnek, a tördelésért Molnár Erzsébetnek, és nem utolsósorban a zseniális címlaptervért és a grafikáért a VMI hallgatójának, Rudics Mónikának!

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Túrázz velünk: Szilvásváradon jártunk

Az egri hallgatók nagy szerencséje, hogy a környéken számos szép látnivaló akad, így a szabad hétvégékre érdemes időt szánni a kikapcsolódásra, túrázásra.

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közös

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Választ kaphattak kérdéseikre a hallgatók

Hallgatói, rektori fórumot tartottak tegnap a Leányka úti C* épületben. A fő kérdések közé tartozott a hallgatói ügyfélfogadási idő bővítése, a tantárgyak ütközése és bizonyos egyetemi épületek állapota.

0
komment

Reflektor

Múzeumok Éjszakája a Varázstoronyban
A Varázstoronyba is érdemes lesz ellátogatni a Múzeumok Éjszakáján.
Múzeumok Éjszakája a Tittel Pál Könyvtárban
Az Eszterházy Károly Egyetem Tittel Pál Könyvtára június 23-án ismét csatlakozik a...
NB I: Jövünk!
Dr. Liptai Kálmán, az Eszterházy Károly Egyetem rektora bejelentette, a felnőtt csapat...