Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. február 22. Gerzson
BelTér

Megjelent a Paletta gólyaszáma!

2017. augusztus 31. 10:29:30 | Utolsó frissítés: 1 éve
Már a gólyatáborban kézbe vehetik a leendő elsőévesek a megújult Líceumi Paletta gólyaszámát! A hasznos információkat tartalmazó 44 oldalas kiadványban minden campus bemutatkozik.

Böngészheted a Paletta gólyaszámát, benne hasznos infókkal a campusokról, kolikról, érdekességek az egyetemi sportéletről, bulikról... Egy kiadvány, amely nem csak a gólyáknak lehet hasznos! Jó olvasást!

 

Köszönet az írásokért a HÖK-ösöknek - Kővári Viktornak, Kriegel Zsófiának, Pócsik Nórának, Sütő Gergőnek -, a segítségért Bíró Balázsnak, Tóth Sándornak és Unghváry Tamásnak, a sportanyagért Fenyves Balázsnak, a térképekért és az oktatási naptárért BÍró Tündének, a fotókért Szántó Györgynek és Kakuk Dánielnek, a tördelésért Molnár Erzsébetnek, és nem utolsósorban a zseniális címlaptervért és a grafikáért a VMI hallgatójának, Rudics Mónikának!

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Újabb forduló a Varázstorony versenyén
Elindult a Varázstorony Online Vetélkedő harmadik fordulója. A feladatlapok már...
Az érzelmek logikája előadás Egerben
Dr. Mérő László matematikus tart előadást március másodikán a Forrásban.
Felvételi a Roma Szakkollégiumban
Várják azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik büszkén vállalják roma kultúrájukat.