Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2017. november 23. Kelemen
BelTér

Megjelent a Paletta gólyaszáma!

2017. augusztus 31. 10:29:30 | Utolsó frissítés: 3 hónapja
Már a gólyatáborban kézbe vehetik a leendő elsőévesek a megújult Líceumi Paletta gólyaszámát! A hasznos információkat tartalmazó 44 oldalas kiadványban minden campus bemutatkozik.

Böngészheted a Paletta gólyaszámát, benne hasznos infókkal a campusokról, kolikról, érdekességek az egyetemi sportéletről, bulikról... Egy kiadvány, amely nem csak a gólyáknak lehet hasznos! Jó olvasást!

 

Köszönet az írásokért a HÖK-ösöknek - Kővári Viktornak, Kriegel Zsófiának, Pócsik Nórának, Sütő Gergőnek -, a segítségért Bíró Balázsnak, Tóth Sándornak és Unghváry Tamásnak, a sportanyagért Fenyves Balázsnak, a térképekért és az oktatási naptárért BÍró Tündének, a fotókért Szántó Györgynek és Kakuk Dánielnek, a tördelésért Molnár Erzsébetnek, és nem utolsósorban a zseniális címlaptervért és a grafikáért a VMI hallgatójának, Rudics Mónikának!

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Hogyan csinálj pénzt a tudásodból? November 30-án megtudhatod!
A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 2017. november 30-án délután fél kettőtől...
Száz százalékos hétvége!
Három csapatunkért szoríthattunk az elmúlt napokban, de nem hiába, mindenki győztesen zárta...
Három nyerhető meccs
Szombaton kettő, vasárnap egy hazai bajnoki mérkőzésen szoríthatunk az egyetem csapatainak.