Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. május 22. Júlia
BelTér

Mentorok, mentoráltak és Lasertag

Kalácska Lilla Alexandra | 2019. március 01. 10:58:09 | Utolsó frissítés: 2 hónapja
A HÖOK Mentorprogram minden évben próbál mentoráltjainkak változatosabbnál változatosabb programokkal kedveskedni.

 

Igyekszünk úgy szervezni ezeket, hogy minél többen részesei lehessenek a rendezvényeknek és kihasználhassák a szervezetünk által kínált lehetőségeket. Eseményeinket próbáljuk olyan változatossá tenni, hogy mindenki megtalálja az érdeklődésének és a hangulatának megfelelő eseményt. Legyen szó sportprogramról, mint a korcsolyázás, esetleg túrázás, kulturális eseményről, mint egy városnézés, vagy akár önfejlesztő tréningről. A cél ilyenkor általában az, hogy azok az elsőéves hallgatók, akik részt vesznek ebben a mentorprogramban, lehetőséget kapjanak olyan pillanatokat megélni, olyan eseményekre, helyekre eljutni, amelyre másképp nem feltétlenül lenne esélyük.

 

 

 

A tavaszi félév első programján a sporté volt a főszerep. Azokat, akik előzetesen jelentkeztek, Eger beltéri Lasertag pályájára vittük el, egy pincerendszerbe, melyben gumiabroncsokból készült lőhelyek voltak. Minden regisztrált számára ingyenes részvételt biztosítottunk, csaka  jókedvüket kellett magukkal hozniuk.

 

 

 

Az egyetem összes campusán megtalálhatók mentoraink, és  nagy számban jelentkeztek a külső egyetemi városokból is elsőévesek. Nagy öröm volt számunkra, hogy Gyöngyösről is jöttek hallgatók mentor és mentorált részről egyaránt.

 

 

 

Reméljük programjaink továbbra is ilyen sikeresek lesznek a program tagjainak körében. Következő régiós eseményünk a KoMeTI által levezetett tréning lesz, melyre hasonlóan nagy számban várjuk az érdeklődő mentoráltakat.

 

Fotók: Balogh TiborTémánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Bronzérem az egri labdarúgó MEFOB-on
Kiváló mérkőzések jellemezték az Eszterházy Károly Egyetem által rendezett Magyar...
Tittel Esték
A Tittel Pál Könyvtár szeretettel meghívja az érdeklődőket Az egri harangöntés története...
A Szuszogó Színház bemutatja: AHA
Az Eszterházy Károly Egyetem amatőr színjátszó csoportja új bemutatóra készül....