Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. február 22. Gerzson
BelTér

Miért az Eszterházy?

2018. január 17. 16:50:51 | Utolsó frissítés: 1 hónapja
No, miért is? Nemcsak azért, mert az Eszterházy Károly Egyetem a magyar állami felsőoktatás meghatározó, dinamikusan fejlődő intézménye... Nemcsak azért, mert négy campuson, öt karon színes, piacképes képzéskínálattal várunk mindenkit... Hogy mi mindenért, azt most induló háromrészes sorozatunkban foglaltuk össze. Add tovább a fiatalabbaknak!

 

Az Eszterházy Károly Egyetem négy campuson (Eger, Gyöngyös, Jászberény, Sárospatak), öt karon piacképes képzéskínálattal, egyedi ösztöndíj-lehetőségekkel, családias hangulattal vár téged. Az agrárképzés, a bölcsészettudományok, a pedagógusképzés, a gazdaság- és társadalomtudományok, a természettudományok, az informatika, a sporttudományok és a művészetek terén kínálunk képzéseket, de nagy hangsúlyt fektetünk a duális képzésekre is. 37 alapszakon, 14 mesterszakon, 9 felsőoktatási szakképzésen, az osztatlan tanárképzésben 80 szakpáron érhetőek el szakjaink.

Nézzétek meg campusainkról a Líceum TV által készített drónfelvételeket!

Ismerkedj meg szakjainkkal, válogass a szakleírások között!

Némely szakunkhoz szükség van előalkalmassági, pályaalkalmassági, vagy éppen gyakorlati vizsgára. Hogy melyek ezek? Itt vizsgaidőpontokkal együtt megtalálod!
Ha tanulmányaid alatt külföldi ösztöndíjjal is tanulnál valahol a világban, nálunk megteheted:
Erasmus+ ösztöndíj: résztanulmányok vagy szakmai gyakorlat az EU bármelyik tagországában
Campus Mundi ösztöndíj: rövid tanulmányút, résztanulmányok vagy szakmai gyakorlat Európán belül és a világ szinte bármely országába
CEEPUS ösztöndíj: résztanulmányok, szakmai gyakorlat, rövid távú mobilitás a környező országokban: Albánia, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Cseh Köztársaság, Horvátország, Koszovó, Lengyelország, Macedónia, Moldova, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

Hozd meg a legjobb döntést: légy te is eszterházys!
A felvételi jelentkezés határideje: 2018. február 15.

Kövesd háromrészes sorozatunkat, hamarosan újabb információkkal jelentkezünk!Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Újabb forduló a Varázstorony versenyén
Elindult a Varázstorony Online Vetélkedő harmadik fordulója. A feladatlapok már...
Az érzelmek logikája előadás Egerben
Dr. Mérő László matematikus tart előadást március másodikán a Forrásban.
Felvételi a Roma Szakkollégiumban
Várják azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik büszkén vállalják roma kultúrájukat.