Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 21. Benedek
BelTér

Mr & Miss Eszterházy 2018

2018. március 08. 15:27:55 | Utolsó frissítés: 13 napja
Várják az ambiciózus fiatalok jelentkezését!

 

Előválogató, profi fotózás, csapatépítő tréning, egy színvonalas élő show, értékes nyeremények és hosszan tartó hírnév: ezt ígérik a Mr&Miss Eszterházy szervezői azoknak, akik úgy érzik, szívesen megmérettetnék magukat az egyetemi berkekben.

 

Várják tehát a fiatalok jelentkezését március 30-ig. A verseny részletei megtalálhatóak az esemény Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/events/1700631083351214/. Jelentkezni pedig az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

A rendezvény április 24-én (kedden) lesz 19 órától a Líceum dísztermében. Utcai, fürdőruhás és estélyiruhás fordulókon kívül egyéni produkcióitokkal is bizonyíthatjátok, hogy a ti fejetekre illik leginkább a korona!

Idén nyolc hölgy és nyolc férfi hallgató kap lehetőséget arra, hogy az élő show keretein belül is megmutassák magukat. Ezt minden Campuson előválogató előzi meg túljelentkezés esetén.

 

Kérdéseitekkel bátran forduljatok Kővári Viktor szervezőhöz: kovari.viktor@uni-eszterhazy.hu.

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...
Reflexiók a Kepesben
A kiállításon válogatás látható a Képzőművészeti Tanszék hallgatóinak legfrissebb munkáiból.