Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. július 23. Lenke
BelTér

Pedagógus állásbörze honlap

2019. március 13. 11:32:05 | Utolsó frissítés: 4 hónapja
Az Eszterházy Károly Egyetem nemzetstratégiai fontosságú célkitűzése a magas szintű pedagógusképzés biztosítása.

 

A pedagógus létszám várható csökkenésére fókuszálva az Eszterházy Károly Egyetem erősíteni kívánja szerepvállalását a pedagógusképzésben és a továbbképzések területén. Küldetésünk megvalósításához nélkülözhetetlen a köznevelési intézményekkel való szoros együttműködés.

 

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk az iskoláknak megtalálni a számukra hiányzó munkatársakat. Az intézményünkben végzett kiváló pedagógusaink és jelenlegi hallgatóink számára pedig segítsünk rálelni a számukra leginkább megfelelő munkahelyre. Ezért hoztuk létre a Pedagógus Állásbörze honlapot.

 

https://allasborze.uni-eszterhazy.hu/

 

Az oldalon történt regisztráció után rögzíthetők a szükséges adatok. A kezdő oldalon megnyitható súgó segít eligazodni az oldal kezelésében.

 

Bízunk abban, hogy a Pedagógus Állásbörze honlap működtetése is segítséget nyújt a köznevelés számára a megfelelő munkaerő biztosításához!

 

Főoldali fotó: Berán DánielTémánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Pont Ott Party 2019
Már csak néhány nap és kiderülnek a felsőoktatási intézmények felvételi ponthatárai!...
Kerékpárral a Föld körül
Irán, Türkmenisztán, Pakisztán, India, Ausztrália, Új-Zéland, Japán, Hawaii, Venezuela:...
Tavasszal is a Random nyerte a RöpLigát
Az elmúlt évek legizgalmasabb fináléjában, nagy csata után győzte le az EHÖK-öt az őszi bajnok.