Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. szeptember 16. Edit
BelTér

Pótfelvételi eredmények

2019. szeptember 02. 13:28:16 | Utolsó frissítés: 14 napja
A pótfelvételi eljárásban – mely augusztus 26-án ért véget – 232-en nyertek felvételt önköltséges képzésre az Eszterházy Károly Egyetemre.

 

A pótfelvételi eljárásban – mely augusztus 26-án ért véget – 232-en nyertek felvételt önköltséges képzésre az Eszterházy Károly Egyetemre.

 

A pótfelvételi eljárás során a legtöbben a Gazdaság- és Társadalomtudományi Karra jelentkeztek. A jelentkezők közül 169-en a levező tagozatra nyertek felvételt.

 

Az elmúlt évhez képest az általános felvételi eljárás során nyolc százalékkal több jelentkezőt vett fel az Eszterházy Károly Egyetem: négy campuson összesen 2579 hallgatót. A pótfelvételi eljárásban felvett hallgatókkal összesen 2811 hallgató kezdeti meg tanulmányait az intézményben szeptemberben.

 

A pótfelvételi ponthatárait az alábbi linken találja.

 

A beiratkozásról és a tanévkezdésről az egyetem honlapján bővebben is olvashat.

 

Közösségi oldalaink:

 

Facebook:

Líceumi Paletta

UniEszterházy - EKE

 

Instagram:

unieszterhazyTémánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Eszterházy SC vs. OXXO Energy Orosházi NKC
Az NBI/B - Keleti csoport 1. fordulója szeptember 14-én lesz (szombaton) az Eszterházy...
Vállalkozz tudatosan kamarai segítséggel!
Ha érdekel a vállalkozások világa és szeretnél belelátni a helyi cégek működésébe...
Megjelent a Gólyaszám!
Egy lapba gyűjtöttünk neked, kedves elsőéves hallgatónk rengeteg fontos és hasznos...