Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. augusztus 21. Sámuel
BelTér

Pótfelvételizz az Eszterházy Károly Egyetemre!

2018. július 26. 13:55:36 | Utolsó frissítés: 1 hónapja
Kalóné Szűcs Erzsébet, az egyetem oktatási igazgatója felsorolta, milyen fontos információkat kell észben tartania annak, aki szeretne pótfelvételi eljárásban jelentkezni az Eszterházy Károly Egyetemre.

 

Idén a pótfelvételi eljárásban július 27-től augusztus 6-án éjfélig jelentkezhetnek azok, akik szeretnének csatlakozni a 2018 szeptemberében induló képzések valamelyikéhez, ám február 15-ig nem adtak be jelentkezést az általános felvételi eljárásban, vagy a július 25-ei ponthatárhirdetésen kiderült, hogy egyik megjelölt helyre sem nyertek felvételt.

 

https://felvi.uni-eszterhazy.hu/hu/felvi/felveteli-informaciok/c/potfelveteli-2018

 

Az Eszterházy Károly Egyetem valamennyi campusán augusztus 21-én délelőtt 10 órára várja az adott helyszínre azokat a leendő hallgatókat (a sporttudományi képzésre jelentkezőket 8.00 órára), akik olyan szakra jelentkeztek, melynek felvételi vizsga a követelménye. 

 

A pótfelvételi ponthatárait augusztus 24-én hirdetik ki.  Fontos tudni, hogy a különféle vizsgákra az egyetem nem küld ki – a rövid határidők miatt – behívóleveleket, ezért mindenképpen érdemes tájékozódni az egyetem már említett honlapjáról. A felvételi döntésről e-mailben értesítik a nevezőket, ezért a jelentkező figyelje a felvételi rendszerben megadott e-mail címének postafiókját is.

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Túrázz velünk: Szilvásváradon jártunk

Az egri hallgatók nagy szerencséje, hogy a környéken számos szép látnivaló akad, így a szabad hétvégékre érdemes időt szánni a kikapcsolódásra, túrázásra.

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közös

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Választ kaphattak kérdéseikre a hallgatók

Hallgatói, rektori fórumot tartottak tegnap a Leányka úti C* épületben. A fő kérdések közé tartozott a hallgatói ügyfélfogadási idő bővítése, a tantárgyak ütközése és bizonyos egyetemi épületek állapota.

0
komment

Reflektor

Ünnepjen augusztus 20-án a Varázstoronyban!
Eger legmagasabb kilátó teraszáról, a Varázstoronyból is nézheti augusztus 20-án a...
Demonstrátori pályázati kiírás
Az alábbiakban találja a demonstrátori pályázati kiírásokat a 2018-2019-es tanév őszi félévére.
Pályázati felhívás sportkollégium igénybevételére
Az Eszterházy Károly Egyetem sportkollégiumi elhelyezésre ír ki pályázatot a 2018/2019-es tanévre.