Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 21. Benedek
BelTér

Sportösztöndíj pályázat

2018. március 06. 15:30:18 | Utolsó frissítés: 15 napja
Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Sportösztöndíj pályázatot hirdet.

 

Az Eszterházy Károly Egyetem (továbbiakban EKE) Egyetemi Hallgatói Önkormányzata (továbbiakban EHÖK) Sportösztöndíj pályázatot hirdet azon hallgatók számára, akik a sportban kiemelkedő teljesítményt értek el az adott időszakban (2017. március 05 - 2018. március 28).

 

PÁLYÁZATI ADATLAP LETÖLTÉSE

 

Pályázati feltételek:
A pályázaton részt vehet az EKE valamennyi teljes idejű felsőoktatási szakképzésének, alapképzésének, mesterképzésének, osztatlan képzésének, vagy doktori képzésének aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, nappali tagozatos hallgatója, aki az adott időszakban kiemelkedő sporteredményt ért el.

A pályázaton nem vehetnek részt az EKE azon hallgatói, akik az intézmény részéről rendszeres sportösztöndíj támogatásban részesülnek.

 

A pályázás folyamata:
Az adatlap leadására az EHÖK irodában („B" épület) ügyfélfogadási időben van lehetőség, 2018.03.28-ig (szerda).

Tartalmi követelmények és kapcsolódó igazolások:

Csak a hiánytalanul kitöltött pályázati lapok vesznek részt az elbírálásban.
A pályázathoz aktív hallgatói jogviszonyigazolás csatolása kötelező, mely a 2017/18-as tanév 2. félévére szól.
A pályázati lapon feltüntetett eredményeket a pályázó köteles hivatalos igazolással bizonyítani, melyet kizárólag a szakszövetség állíthat ki (kivételt képez a MEFOB eredmények igazolása, melyet a MEFS állít ki).
Nem a kiírás szerint benyújtott vagy a pályázat határidejének lejárta után beadott pályázatokat nem áll módunkban elfogadni. A pályázat során hiánypótlásra nincs lehetőség, a pályázat hiánytalanságáért a pályázó felel.

 

A pályázaton elnyerhető ösztöndíj:
A pályázattal elnyerhető egyszeri támogatás összegét az EHÖK elnökség állapítja meg a pályázatok elbírálása során. A juttatások kifizetése ösztöndíj formájában történik az elbírálást követő, a hallgatói normatíva terhére folyósított juttatások kifizetési időpontjainak ütemezésében meghatározott időpontban.

 

Eredmény:
Az eredményt az EHÖK 2018. április 4-én közli hivatalos honlapján (https://hok.uni-eszterhazy.hu).

Fellebbezés:
Az eredményközléstől számított 15 napon belül (2018. április 19-ig) van lehetőség a hok@uni-eszterhazy.hu e-mail címen.Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...
Reflexiók a Kepesben
A kiállításon válogatás látható a Képzőművészeti Tanszék hallgatóinak legfrissebb munkáiból.