Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2017. november 23. Kelemen
BelTér

Színházbérlet

2017. október 17. 14:49:23 | Utolsó frissítés: 1 hónapja
Örkény zseniális tragikomédiáját, a Tóték című darabot és a Zrínyi 1556 rockmusicalt láthatod az egri Gárdonyi Géza Színházban, ha bérletet vásárolsz. Most itt a lehetőség, ne hagyd ki, hiszen tudod: kell egy kis kultúra...!

 

"Hát csinálj már valamit, édes jó Lajosom!" - ha ismerős Mariska mondata, akkor azért, ha nem, akkor azért menj el idén a Gárdonyi Géza Színházba. Örkény István ötven évvel ezelőtt írt zseniális darabján, a Tóték című tragikomédián nevethetsz jókat, és fogsz is :) Ha elszánod magad, és november 17-ig vásárolsz színházi bérletet, majdhogynem egy mozi áráért jutsz két színházi előadáshoz, Örkény klasszikusa mellett ugyanis megnézheted a Zrínyi 1556-ot rockmusicalt is.

Szóval, ne hagyd magad lebeszélni, csak rá :) Információ a plakáton. Jó szórakozást!

 

 

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Hogyan csinálj pénzt a tudásodból? November 30-án megtudhatod!
A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 2017. november 30-án délután fél kettőtől...
Száz százalékos hétvége!
Három csapatunkért szoríthattunk az elmúlt napokban, de nem hiába, mindenki győztesen zárta...
Három nyerhető meccs
Szombaton kettő, vasárnap egy hazai bajnoki mérkőzésen szoríthatunk az egyetem csapatainak.