Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. február 22. Gerzson
BelTér

Színházbérlet

2017. október 17. 14:49:23 | Utolsó frissítés: 1 éve
Örkény zseniális tragikomédiáját, a Tóték című darabot és a Zrínyi 1556 rockmusicalt láthatod az egri Gárdonyi Géza Színházban, ha bérletet vásárolsz. Most itt a lehetőség, ne hagyd ki, hiszen tudod: kell egy kis kultúra...!

 

"Hát csinálj már valamit, édes jó Lajosom!" - ha ismerős Mariska mondata, akkor azért, ha nem, akkor azért menj el idén a Gárdonyi Géza Színházba. Örkény István ötven évvel ezelőtt írt zseniális darabján, a Tóték című tragikomédián nevethetsz jókat, és fogsz is :) Ha elszánod magad, és november 17-ig vásárolsz színházi bérletet, majdhogynem egy mozi áráért jutsz két színházi előadáshoz, Örkény klasszikusa mellett ugyanis megnézheted a Zrínyi 1556-ot rockmusicalt is.

Szóval, ne hagyd magad lebeszélni, csak rá :) Információ a plakáton. Jó szórakozást!

 

 

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Újabb forduló a Varázstorony versenyén
Elindult a Varázstorony Online Vetélkedő harmadik fordulója. A feladatlapok már...
Az érzelmek logikája előadás Egerben
Dr. Mérő László matematikus tart előadást március másodikán a Forrásban.
Felvételi a Roma Szakkollégiumban
Várják azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik büszkén vállalják roma kultúrájukat.