Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. március 20. Klaudia
BelTér

Újabb sikeres véradás az egyetemen

2018. április 13. 12:10:37 | Utolsó frissítés: 1 éve
Alig két héttel a Líceumban tartott véradást követően – ahol 34-en adtak vért – ismét jeleskedtek egyetemünk oktatói, munkatársai és hallgatói a segítségnyújtásban.

 

Alig telt el két hét az Egészségnapi véradást követően, az egyetem B épületében – ezúttal a költészet napja alkalmából április 11-én – ismét véradást szerveztek. Ez alkalomból 87-en szerettek volna embertársaikon segíteni, közülük 75-en adták vérüket a jó cél érdekében.

 

 

Akik segítettek, természetesen ezúttal sem tértek haza üres kézzel: a szervezők egyedi, költészet napi ajándékkal köszönték meg nekik a részvételt.

 

 

Fotók: Kakuk DánielTémánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Tiszta szívvel Egerben
Az Eszterházy Károly Egyetem Vizuális Művészeti Intézet Mozgóképművészeti és...
Sorsfordulók-sorsfordítók
Folytatódik a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárban a Sorsfordulók-sorsfordítók előadássorozat.
Tittel Esték
A Tittel Pál Könyvtár szeretettel meghívja az érdeklődőket Dr. Varga Kálmán Esterházy...