Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. április 26. Ervin
BelTér

Végzős fotózás

2018. április 13. 10:27:48 | Utolsó frissítés: 13 napja
A végzős hallgatóknak május 8-9-én lesz lehetőségük részt venni a végzős fotózáson. A fotózás helyszíne az Egri Campus Agria Tiszk épülete.

 

Idén is talárban és sapkában fotózzák majd a végzős hallgatókat. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amit az alábbi űrlapon lehet kitölteni: https://goo.gl/forms/66ozKgq9fU80Tzlm1

 

A válaszható csomagok tartalma és ára is az űrlapon található. A fotózás díját a helyszínen kell megfizetni a fotósnak. A fotókat Korsós Viktor készíti. A jelentkezési határidő május 4. (péntek).

 

A jelentkezés sorrendjében történik a beosztás. Több lehetséges időpontot is jelöljenek meg, a beosztásról e-mailben értesítést kapnak. Akinek nem megfelelő a kijelölt időpontok egyike sem, jelezze az ekevegzosfotozas@gmail.com címen.

 

A fotózás időpontja: május 8-9.

 

Helyszíne: Eger, Agria Tiszk (Bartók Béla tér 4.)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Túrázz velünk: Szilvásváradon jártunk

Az egri hallgatók nagy szerencséje, hogy a környéken számos szép látnivaló akad, így a szabad hétvégékre érdemes időt szánni a kikapcsolódásra, túrázásra.

Felezőbál és hollywoodi hangulat

Nagy volt az érdeklődés az Eszterházy Károly Egyetem Felezőbálja iránt, amit a Líceum dísztermében szerveztek meg.

Emlékkiállítás és műhelyfoglalkozás

Szabó Magda Emlékkiállítás nyílt az egyetem Tittel Pál Könyvtárában kedden. Kun Zsuzsanna szaktájékoztató elárulta: könyvtáruk a Szabó Magda emlékév tiszteletére elhatározta, hogy bemutatja azt a vándorkiállítást, amit Debrecen város és a Móra Kiadó közös

Hátrányból előnyt: workshop konferencia az egyetemen

Hátrányból előnyt – ezt a címet viselte az Egri Roma Szakkollégium hétfői eseménye. A workshop konferencián több mint százhúsz Tanodába járó diák vett részt. A cél az volt, hogy motivációt jelentő élményhez jussanak, s megismerjék kicsit a felsőoktatást.

Választ kaphattak kérdéseikre a hallgatók

Hallgatói, rektori fórumot tartottak tegnap a Leányka úti C* épületben. A fő kérdések közé tartozott a hallgatói ügyfélfogadási idő bővítése, a tantárgyak ütközése és bizonyos egyetemi épületek állapota.

0
komment

Reflektor

IV. Slow Film Fesztivál
Idén az Eszterházy Károly Egyetem és a Budapesti Metropolitan Egyetem közösen szervezi meg a...
Végzős fotózás
A végzős hallgatóknak május 8-9-én lesz lehetőségük részt venni a végzős fotózáson. A...
Hat között a futsal MEFOB-on!
Kettős győzelemmel jutott túl ELTE jelentette ellenfelén egyetemünk férfi futsal csapata.