Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 22. Beáta
BelTér

VMI-s hallgató közönségsikere

2017. november 01. 21:45:31 | Utolsó frissítés: 1 éve
Újabb hallgatójára lehet büszke a VMI: Szilágyi Tamara nyerte a Vylyan Pincészet által meghirdetett Bogyólé borcímkepályázat közönségdíját!

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a 2017-es Bogyólé pályázat nyertese a szakmai zsűri döntése alapján Rudics Mónika, a Vizuális Művészeti Intézet másodéves tervezőgrafika mesterszakos hallgatója lett, munkája 24000 palackon köszön vissza. Megszületett  az online szavazás eredménye is, és örömmel jelenthetjük: ebben a kategóriában is VMI-s hallgató nyert! A 121 pályázat közül a legtöbb szavazatot kapta, és így közönségdíjas lett Szilágyi Tamara, elsőéves tervezőgrafika mesterszakos hallgató!

 

 

 

 

Ezúton is gratulálunk mindkettőjüknek!
Bogyólé Örömünnep facebook esemény: 
https://www.facebook.com/events/121566025224112/ 
Fotók: Csider Ádám

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Kollégiumi bizottsági választás
Az Eszterházy Károly Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata pályázatot hirdet a...
Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...