Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2017. november 23. Kelemen
BelTér

VMI-s hallgató közönségsikere

2017. november 01. 21:45:31 | Utolsó frissítés: 22 napja
Újabb hallgatójára lehet büszke a VMI: Szilágyi Tamara nyerte a Vylyan Pincészet által meghirdetett Bogyólé borcímkepályázat közönségdíját!

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a 2017-es Bogyólé pályázat nyertese a szakmai zsűri döntése alapján Rudics Mónika, a Vizuális Művészeti Intézet másodéves tervezőgrafika mesterszakos hallgatója lett, munkája 24000 palackon köszön vissza. Megszületett  az online szavazás eredménye is, és örömmel jelenthetjük: ebben a kategóriában is VMI-s hallgató nyert! A 121 pályázat közül a legtöbb szavazatot kapta, és így közönségdíjas lett Szilágyi Tamara, elsőéves tervezőgrafika mesterszakos hallgató!

 

 

 

 

Ezúton is gratulálunk mindkettőjüknek!
Bogyólé Örömünnep facebook esemény: 
https://www.facebook.com/events/121566025224112/ 
Fotók: Csider Ádám

 Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Hogyan csinálj pénzt a tudásodból? November 30-án megtudhatod!
A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 2017. november 30-án délután fél kettőtől...
Száz százalékos hétvége!
Három csapatunkért szoríthattunk az elmúlt napokban, de nem hiába, mindenki győztesen zárta...
Három nyerhető meccs
Szombaton kettő, vasárnap egy hazai bajnoki mérkőzésen szoríthatunk az egyetem csapatainak.