Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2017. november 23. Kelemen
BelTér

Nonfiguratív képalkotás

Egyetemünk oktatója, Kopasz Tamás tart előadást 2017. november 27-én Nagyváradon. A téma: nonfiguratív képalkotás.

Hogyan csinálj pénzt a tudásodból? November 30-án megtudhatod!

A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 2017. november 30-án délután fél kettőtől vár minden téma iránt érdeklődő hallgatót előadásra az Eszterházy Károly Egyetem B épületében.

Eszterházy gólyabál 2017

600 hallgató vett részt a II. Eszterházy Gólyabálon, amely az év egyik legnagyobb eseménye az egyetemisták életében. November 14-én 19 órától elegánsabbnál elegánsabb eszterházys hallgatók töltötték meg a Hotel Eger & Parkot.

Gyakorlóiskola: gólyaavató 2017

Összetartás, csapatszellem, jókedv és vidámság. Ezekkel a jelzőkkel lehetne legegyszerűbben leírni az ide gólyabál hangulatát. Az idei 9. osztályosoknak az elmúlt hónapokban igazán sikerült összekovácsolódni és ez tökéletesen látszott a gólyabálon előadott műsorokból.

Expedíciós előadás harmadik állomása - Stopposként a sarkkörön túl

Úgy hiszem, már sokunk merengett, azon milyen lenne egyetlen táskával a hátunkon körbeutazni a világot. Dr. Sütő László pontosan ebbe az élménybe vezetett be minket, a Kepes György Szakkollégium által szervezett előadásán. A távoli és oly zordnak hitt Finnországba látogattunk el vele.

Ne hagyd ki: találkozz Farkas Bertalannal!

Izgalmas programban lehet részed: Űrkutatás interdiszciplináris megközelítésben címmel tudományos fórumot szerveznek az Eszterházy Károly Egyetemen, de ez még semmi :)a vendég: Farkas Bertalan űrhajós. Gyere, ne hagyd ki az élményt!

Szavazz november 21-ig Eger Csillagaira!

Az Egri Lokálpatrióta Egylet 11. éve hirdeti meg a pályázatot, ennek köszönhetően gazdasági társaságokat, intézményeket, szervezeteket, magánszemélyeket, fiatalokat jelölnek a kitüntető címre. A Gyakorló tavalyi sikere után most egy újabb gyakorlós jelöltért, és a Varázstoronyért szurkolhatunk!

57. Velencei Biennálé

Az Eszterházy Károly Egyetem Vizuális Művészeti Intézet szeretettel vár téged Ferenczy Zsolt DLA képzőművész, egyetemi docens Az 57. Velencei Biennálé című előadására.

Reflektor

Hogyan csinálj pénzt a tudásodból? November 30-án megtudhatod!
A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 2017. november 30-án délután fél kettőtől...
Száz százalékos hétvége!
Három csapatunkért szoríthattunk az elmúlt napokban, de nem hiába, mindenki győztesen zárta...
Három nyerhető meccs
Szombaton kettő, vasárnap egy hazai bajnoki mérkőzésen szoríthatunk az egyetem csapatainak.