Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. szeptember 23. Tekla
BelTér

Kisolló és kisvödör: oviszüret az egyetem birtokán

Az Eszterházy Szőlőbirtokon 2016-óta szerveznek gyermekek számára szüretet, mely évről-évre egyre nagyobb sikernek örvend. Idén is ollót és kisvödröt ragadtak a gyermekek, s nagy lelkesedéssel gyűjtötték a terméseket.

Tittel Esték

A Tittel Pál Könyvtár szeretettel meghívja az érdeklődőket a Magyar rock- és popzenei örökzöldek - Zenei utazás szimfonikus zenekari hangszerekkel és színekkel című előadásra.

Egyetemi napok a Libriben

Az egyetem oktatóit, dolgozóit és hallgatóit is kedvezményekkel várják az egri könyvesboltban.

Rendszeres szociális ösztöndíj pályázat

A szociális alapon nyújtandó támogatások (pl. rendszeres szociális ösztöndíj, alaptámogatás) megkövetelik az adott tanévben legalább egyszer a hallgató szociális helyzetének megvizsgálását. Alábbiakban olvasható a pályázat benyújtásának módja, határideje is.

Watervision + 150 pályázat

A Wein János Alapítvány - a Fővárosi Vízművek Zrt. 150 éves évfordulója előtt tisztelegve - videópályázatot hirdet Watervision + 150 címmel.

Mix and Move: Mobilitási Hét Egerben

Idén már 233 önkormányzat csatlakozott az Európai Mobilitási Héthez, így Eger is, ahol a programokat az Egri Kulturális és Művészeti Központ (EKMK) tervezte és valósítja meg szeptember 16-22 között. A rendezvény fókuszában ezúttal is a fenntartható városi közlekedés áll.

Várja új tagjait a Szuszogó Színház

Ismét tagfelvételt hirdet az egyetem Szuszogó Színháza: szeptember 17-én és 19-én is várják a jelentkezőket a B épület nagyelőadójában. Részletek a plakáton!

Megnyílt a Líceum Kávézó

Hosszú idő után újra kávézó nyílt a Líceumban a 208-as teremben. Az épület miliőjéhez illő Líceum Kávézó hétköznaponként 7-15 óra között várja vendégeit.

Reflektor

Széleskörű egyetemi sportnap
Az Egyetemi Sport Nemzetközi Napja apropóján intézményünk mind a négy campusa aktív...
Tittel Esték
A Tittel Pál Könyvtár szeretettel meghívja az érdeklődőket a Magyar rock- és popzenei...
Móvár siker az újoncok csatáján
Hatgólos vereséget szenvedett az Eszterházy SC női kézilabdacsapata hazai rangadóján.