Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. május 22. Júlia
BelTér

MEFOB: nagypályás labdarúgás egyetemünkön

A 2018/2019-es tanév tavaszi félévében három intézmény szereplésével rendezik egyetemünkön a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB) nagypályás labdarúgás sportágban, melynek célja eldönteni a bajnoki cím, és a további helyezések sorrendjét.

HALF TIME kiállítás

Az Eszterházy Károly Egyetem Média & Design Tanszékének I. éves Tervezőgrafika MA szakos hallgatóinak nyílik kiállítása az ARKT-ban.

Trónok harca véradás

Az Agria Park mellett parkolt le a közkedvelt Trónok harca jelképeivel díszített kamion, melyben ezúttal vérüket adhatták a jó cél érdekében – nemcsak a sorozat kedvelői.

Tittel Esték

A Tittel Pál Könyvtár szeretettel meghívja az érdeklődőket Az egri harangöntés története című előadásra.

A Szuszogó Színház bemutatja: AHA

Az Eszterházy Károly Egyetem amatőr színjátszó csoportja új bemutatóra készül. Szeretettel várják az érdeklődőket a nyilvános főpróbára és a premierre. Részletek a plakáton!

Botanika Hete 2019

A jubileumi Botanika Hetén idén a Gárdonyi téren találják meg a népszerű növénybemutatót és a vásárt. A május 6-10-ig tartó rendezvény idén is számos programmal egészül ki. Részletek a plakáton!

Lányok Napja

Idén, április 30-án az Eszterházy Károly Egyetem Természettudományi Kara is csatlakozott ehhez a rangos programsorozathoz.

Trónok harca véradás

A Trónok harca véradás különlegessége, hogy a Trónok harca sorozat díszletei között adhatnak vért a segíteni szándékozók.

Reflektor

Bronzérem az egri labdarúgó MEFOB-on
Kiváló mérkőzések jellemezték az Eszterházy Károly Egyetem által rendezett Magyar...
Tittel Esték
A Tittel Pál Könyvtár szeretettel meghívja az érdeklődőket Az egri harangöntés története...
A Szuszogó Színház bemutatja: AHA
Az Eszterházy Károly Egyetem amatőr színjátszó csoportja új bemutatóra készül....