Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem hallgatói portálja

2021. december 08. Mária
Egyetemi élet

Ez vár Rád a Gólyatáborban!

palettaonline.hu | 2021. augusztus 17. 11:40:35 | Utolsó frissítés: 4 hónapja
Már csak korlátozott számban néhány sátras jegy maradt a 2021-es eszterházy gólyatáborra. Most megtudhatod milyen programokkal várnak a szervezők!

 

Az eseményről Zaja Barbara az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöke, Koska Zsanett az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöki asszisztense és Vitovszki Soma, a Hallgatói Önkormányzat egri székhelyének rendezvényszervezője mesélt az EHÖK-oldalának.

 

A tavaly elmaradt tábornak és a jelenlegi járványhelyzetnek van-e valamilyen hatása az idei gólyatáborra? Változott az előző évekhez képest a szervezés folyamata esetleg?

  • Barbara: A szervezési folyamat, hasonló az előző évekhez képest. Kisebb változások vannak, hiszen nem hagyhatjuk a járványhelyzetet figyelmen kívül, azonban azt gondolom, hogy nagyon jól állunk a szervezési folyamatokkal és igyekszünk mindent megtenni azért, hogy felejthetetlen napokat éljenek át a gólyák.
  • Soma: Több egészségügyi előírásra kell figyelnünk a szervezés során, de sikerül megoldást találni mindre. Emellett sok új képviselő van a hallgatói önkormányzatban, akik új ötletekkel, megoldásokkal állnak elő, így biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó tábornak nézünk elébe.
  • Zsanett: Valóban másképp kellett gondolkodni a koronavírus miatt, de kis túlzással, idén szinte csak aktualizálni kellett a dolgokat, mivel tavaly már volt egy forgatókönyv, mondhatni egy váza az eseménynek, de természetesen most is van munka a rendezvénnyel.

 

Ha egyetlen dolgot kellene mondani, amiért érdemes részt venni a táborban, mi lenne az és miért?

  • Barbara: Egyértelműen az Eszterházy érzés! Ezt át kell élni, hiszen az egyetemi évek egyik legmeghatározóbb eseménye a gólyatábor.
  • Soma: Az élmények. Lehet, hogy kicsit egyértelműnek tűnik, de szerintem ez a legközpontibb része a rendezvénynek. A közös élményeken keresztül ismerhetsz meg új embereket, új barátokat és évekkel később nagyon kellemes lesz ezekre visszatekinteni. Lehet, hogy ezek az élmények segítenek hozzá, hogy kicsit kilépj a komfort-zónádból és olyan irányba tereld a személyiséged, amilyenbe szeretnéd, csak eddig nem volt meg a kellő impulzus ahhoz, hogy ezt meg merd tenni.
  • Zsanett: Könnyebb lesz az indulás szeptemberben, hiszen rengeteg hasznos információt megtudhatnak a gólyák, illetve nagyon sok ismeretséget köthetnek már itt is. Ezen kívül, kicsit jobban megismerhetik a választott szakjaikat, hiszen szaktájékoztatókkal is várjuk őket, valamint rengeteg sportprogrammal is készülünk.

A teljes cikket elolvashatjátok itt>>0
komment

Reflektor

Az interjú, ami miatt szívek virulnak ki
Egri fellépésük után beszélgettünk a Szomszédnéni Produkciós Iroda „munkatársaival”,...
Irány Regensburg! - II rész: Az első éjszaka
Amikor az ember el kezd felkészülni egy Erasmusos utazásra, elég könnyen elkövetheti a...
Legyen ismét eszterházys Eger Csillaga!
Báder Elemér, egyetemünk osztatlan ének-zene - német nyelv és kultúra tanár szakos...