Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2021. május 15. Zsófia
Egyetemi élet

Köszönetét fejezte ki a Roma Szakkollégium

2021. március 18. 19:06:57 | Utolsó frissítés: 2 hónapja
Az Egri Roma Szakkollégium képviseletében Dr. Hadnagy József szakkollégiumi vezető, Gáspár Sándor és Rácz Dzsenifer Anna elnökségi tagok ajándékcsomagot adtak át az Eszterházy Károly Egyetem rektorának.

 

– Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona mindig támogatta és segítette szakkollégiumunkat, ezért készültünk, egy meglepetéssel számára. Kifejeztük hálánkat és köszönetet mondtunk támogatásáért, nemes gesztusaiért – tudhattuk meg Gáspár Sándortól. Elárulta: az Egri Roma Szakkollégium logójával ellátott táskával, bögrével és tollal lepték meg a rektort.

 

 

– Nagy öröm volt számunkra, hogy sikerült őt meglepni. Rektorasszony elmondta nekünk, mennyire fontosnak tartja azt a munkát, amit a mentorok és a hallgatók végeznek, illetve, amit képvisel a szakkollégium. Kíváncsi volt, hogy hogyan alakult és reagált a pandémiás helyzetre az Egri Roma Szakkollégium. Boldogan meséltünk neki arról, hogy csapatunk továbbra is komoly munkát folytat, például online csapatépítőt tartottunk, vagy éppen megrendeztük Sikeres Roma Életút előadásunkat. Beszéltünk arról, hogy a Szala városrészben továbbra is járnak ki tagjaink és korrepetálnak gyerekeket a közösségi házban. Rektorasszony kiemelte, mennyire fontos esélynövelő programunk és hozzátette, hogy a KAP elemeiből képzést is nyújtanának a szakkollégisták számára – osztotta meg velünk a találkozóról Gáspár Sándor.

 

 

Fotók: Balogh Tibor0
komment

Reflektor

Tényleg „Legyőzhetetlen” – Invincible ajánló
Kultúránkat tagadhatatlanul átitatja a szuperhőskultusz, és talán nem túlzás azt sem...
Óriási siker a virtuális örökbefogadási program
Domjánné Dr. Nyizsalovszki Rita, egyetemünk Turizmus Tanszékének tanszékvezetője...
Egyenes út vezet Kőlyuktetőről Bordeaux-ba
Nem készült gyermekként szőlész-borásznak, mégis ebben találta meg önmagát Takács Réka....