Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem hallgatói portálja

2021. október 21. Orsolya
Egyetemi élet

Megtartotta évnyitó küldöttgyűlését a Hallgatói Önkormányzat

Tamás Anett | 2021. szeptember 21. 15:47:45 | Utolsó frissítés: 1 hónapja
Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Hallgatói Önkormányzata szeptember 20-án délután öt órakor kezdte meg szokásos tanévnyitó küldöttgyűlését a Líceum könyvtárában.

 

Zaja Barbara elnök és az elnökség többi tagja megtartotta beszámolóját az elmúlt időszak teendőiről. Az egri és jászberényi részönkormányzatok pedig a választásoktól izgalmas időszakban tartanak. A héten kezdődött meg a hallgatói részönkormányzatokba való jelentkezés, amelyre szeptember 27-éig pályázhatnak a hallgatók.

 

 

Az EHÖK életében a legnagyobb személyügyi változást Martinkovics Martin általános elnökhelyettessé való választása hozta. A küldöttgyűlés százszázalékosan támogatta a kinevezést, így Martin a mai nappal hivatalosan is megkezdte munkáját az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat színeiben.

 

 

Tóth Tamás, a rendezvényekért, kultúráért és öntevékenykörökért felelős elnökhelyettes ismertette társaival milyen rendezvényekkel készülnek a következő időszakra.

 

 

A legtöbb hallgatót megmozgató, következő nagy esemény az október 19-ei gólyabál lesz. A hallgatói lét egyik legfontosabb állomása ez a program, hiszen a hagyományokhoz híven itt tesznek esküt a gólyák, és a rendezvényt követően már hivatalosan a rókák táborát erősítik. A bál témája idén a fekete-fehér lesz, a menetrend, a fellépők és jegyértékesítés pedig megtalálható az Eszterházy Gólyabál Facebook-eseményben. Október 19-ig sem maradnak rendezvények nélkül a hallgatók, hiszen már lehet jelentkezni a VIII. EKKE Tánc Ramazúri Just Dance versenyre és a hagyományos őszi sportbajnokságokra is.

 

A következő küldöttgyűlés előre láthatóan novemberben lesz.

Ha addig sem szeretnél lemaradni a Hallgatói Önkormányzat működéséről, akkor kövesd az EKKE EHÖK oldalát Facebookon és Instagramon is!

 

Fotók: Nagy Adrienn0
komment

Reflektor

Gyilkosság, baleset, titkos levelek - krimit írt volt hallgatónk
Gyerekkorában egy könyvet sem olvasott el, bloggerként azonban már lassan öt éve ír, most...
Beavatás a Leányka úton
Minden elsősnek komoly mérföldkövet jelentenek az egyetemen, kollégiumban eltöltött első...
Interkulturális tréning várakozásokról, félelmekről, tanulmányokról
Az ERASMUS és Stipendium Hungaricum program keretében Egerben tanuló külföldi hallgatók...