Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2021. augusztus 05. Krisztina
Egyetemi élet

Online bálra hív a Hallgatói Önkormányzat

Tamás Anett | 2021. március 31. 10:20:25 | Utolsó frissítés: 4 hónapja
A járványügyi helyzethez alkalmazkodva idén online rendezi meg a gólya-, felezős-, és végzős bált az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat.

 

– Az Eszterházy család a nehéz időkben is összetart!  – emelte ki Zaja Barbara, EHÖK elnök, amikor a rendezvény ötletének a születéséről kérdeztük. – Szerettük volna, ha az idei év sem telik el a hallgatói élet legfontosabb eseményei nélkül. Igyekszünk az online térben megvalósítani, és valódi élményt szerezni a gólyabál és felezőbál legikonikusabb pillanataival.

A BálON 3in1 április 27-én 19:00 órai kezdéssel hívja képernyő elé a hallgatóságot egy facebook live műsor keretében. Minden április 15-ig regisztráló résztvevő ajándékban részesül. A hok@uni-eszterhazy.hu címre pedig bárki elküldheti a galériájában lapuló legszebb egyetemi pillanatait felidéző képeket és videókat, akiknek pedig a távoktatásról születettek vicces emlékei a meme versenyre nevezhetnek, ugyan ezen a címen.

 

 

A még nagyobb interakció érdekében a Hallgatói Önkormányzat sok-sok pályázati lehetőséggel próbálja megszólítani társait. Minden évfolyamról április 10-ig jelentkezhetnek a hallgatók a szokásos eskütételek elmondására, most az online térhez igazítva. A gólyabál egyik legikonikusabb pillanata a bálkirály és királynő választás sem marad el. A félév gólyája és gólyahölgy címet az elsőévesek jelentkezése után egy Facebook szavazás dönti el, akik értékes nyereményekben részesülnek, a szavazók között pedig tombola sorsolással ajándékoznak meg egy szerencsést.

 

A felezőbál legek versenye során a tavaly és idén díjazottak, tehát összesen 16 másodéves hallgató számára osztják ki a hagyományos trófeákat. Ezek közül kettőre a hallgatók maguk is jelentkezhetnek, vagy jelölhetik társaikat, április 6-ig hallgató a hallgatóért és kiemelkedő sportoló kategóriákban.

 

 

A bál hivatalos része után pedig közös after partyhoz lehet csatlakozni Teamsen, ahol sztárfellépők várnak mindenkit a virtuális térben. Visszatérő arcok, vagy épp az örök klasszikusok, akikkel sajnos még nem minden eszterházys találkozhatott személyesen. Kíváncsi vagy rájuk? Akkor kövesd az eseményt, hogy te se maradj le az első eszterházys online bálról!

 

 


A BálON kiemelt partnerei:
Mátyás Keserű, OTP, Manooka Kávéház, Kleopátra Szépségszalon, Kiwi Sun, Agria Mozi, Gastro Mango, Gofrizz, EHÖK


0
komment

Reflektor

Így telt a Kihívók hétvégéje Egerben
Az Exatlon Hungary 3.évadának Kihívói egri csapattársukat látogatták meg, az Eszterházy...
Még a patakban is angolul tanultak
Hét nyári tábort szervez idén egyetemünk, elsőként az angolul tanulni vágyókat várta az intézmény.
Arany minősítéssel ismerték el hallgatónkat
Hallgatónk, Petrovics Adrienn a X. Országos Népek Tánca-Népek Zenéje döntőjében...