Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2020. július 05. Emese
Hírek

Újra megnyitja kapuit a Líceum

2020. június 23-tól újra látogatható a Líceum épülete, a Tittel Pál Könyvtár és a Főegyházmegyei Könyvtár. A Varázstorony július 1-től várja az érdeklődőket.

Intenzív angol tréning az Eszterházyn

Nem mersz megszólalni angolul? Anyanyelvi oktatóink segítenek Neked!

Vlogger a Varázstoronyban

Abosi Barna, egy ismert vlogger járt a Varázstoronyban, aki izgalmas kísérleteket végzett el Dr. Murányi Zoltán a Varázstorony igazgatójának segítségével. A projekt célja, hogy a kísérletek segítségével felhívják a fiatalok figyelmét a természettudományokra.

Öt évre akkreditálta a MAB az egyetemünket

A vonatkozó jogszabálynak megfelelően 2018. novemberében kérte intézményünk a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottságtól (MAB) az intézményi akkreditációs eljárás lefolytatását.

Hallgatónk a „cápák” előtt

„Több ezer fiatal felfedező jövőjének megalapozásáért álltam a Cápák elé” – árulta el céljait egyetemünk biológia szakos hallgatója, Novák Blanka, aki az RTL Cápák között műsorában mutatta be fejlesztését. Applikációjáról, a STEMPOOL-ról, és a műsorban szerzett élményeiről, további céljairól is kérdeztük.

Hurrá, megérkezett a gombaszezon!

Végre megérkezett a gombászás nyári időszaka. Sokan nem örülnek a zivataros időjárásnak. Azoknak viszont igenis kedvez, akik imádják járni az erdőket egy kiadós nyár eleji esőzés után, friss gombavadászat reményében. Te is szeretsz kirándulni? Szívesen egybekötnéd a túrákat egy izgalmas „zsákmányszerzéssel”? Akkor ez a cikk neked szól!

Rektori kinevezés

Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona, az Eszterházy Károly Egyetem eddigi rektorhelyettese kapott megbízatást az Egyetem rektori feladatainak elvégzésére – jelent meg a Magyar Közlöny szerdai számában. Az új rektor kinevezését - mely 2020. június 15-től 2025. június közepéig tart - Áder János köztársasági elnök írta alá.

Tájékoztató az őszi félév kezdéséről

Alábbiakban olvashatóak az Eszterházy Károly Egyetem 2020/2021-es tanévének őszi félévére vonatkozó tanévkezdéssel, fizetési határidővel és záróvizsga jelentkezéssel kapcsolatos információi.

Reflektor

Újra megnyitja kapuit a Líceum
2020. június 23-tól újra látogatható a Líceum épülete, a Tittel Pál Könyvtár és a...
Intenzív angol tréning az Eszterházyn
Nem mersz megszólalni angolul? Anyanyelvi oktatóink segítenek Neked!
Tájékoztató az őszi félév kezdéséről
Alábbiakban olvashatóak az Eszterházy Károly Egyetem 2020/2021-es tanévének őszi félévére...