Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2020. április 08. Dénes
Hírek

Maszkot osztottak

100 darab kézzel varrt maszkot osztott szét a Gyöngyösi Károly Róbert Campus két munkatársa a gyöngyösi felnőtt háziorvosi körzetek doktorainak és asszisztenseiknek, valamint a Bugát Pál Kórház krónikus- és pszichiátriai osztályán dolgozóknak.

Nyelvvizsga nélkül is megkapják diplomájukat

2020. április 7-én Dr. Palkovics László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium minisztere az Operatív Törzs tájékoztatóján bejelentette, hogy azon hallgatók esetében, akik sikeres záróvizsgát tettek, de a nyelvvizsga követelmények miatt oklevelüket nem vehették át, eltekintenek a nyelvvizsga kötelezettségtől.

Gyakorlat, zárótanítás

Alább olvashatóak a tanító, tanárszakos, óvodapedagógus, csecsemő- és kisgyermeknevelő hallgatókra vonatkozó, gyakorlati képzésekkel kapcsolatos követelmények, azok megvalósítási lehetőségei, illetve a zárótanítással kapcsolatos információk.

Útmutató a szakdolgozat benyújtásához

A szakdolgozatok elektronikus feltöltésének határideje 2020. május 15. A Tittel Pál Könyvtár honlapján a feltöltéshez kínál segédletet.

Egyetlenegy tananyag van, az emberség

A Komplex Alapprogram Élménysulikat bemutató sorozatában ezúttal Matináné Semperger Anikót, a Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskola intézményvezetőjét kérdezték a digitális munkarend bevezetéséről.

Ébredezik a természet - FOTÓK

Most nincs lehetőségünk gyönyörködni a tavaszi Egerben, de a fotók segítségével láthatjuk, ahogy ébredezik a természet városunkban. Aki teheti, maradjon otthon, vigyázzunk egymásra!

Fotókon Eger a kijárási korlátozás idején

Kedves egri tereinket most fotókon láthatjuk újra. Szántó György fotói.

Oktatóvideók a távoktatási szoftverek használatáról

Az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói Önkormányzata távoktatási szoftverek használatáról készített oktatóvideókat a hallgatók számára.

Reflektor

Maszkot osztottak
100 darab kézzel varrt maszkot osztott szét a Gyöngyösi Károly Róbert Campus két munkatársa...
Gyakorlat, zárótanítás
Alább olvashatóak a tanító, tanárszakos, óvodapedagógus, csecsemő- és kisgyermeknevelő...
Ébredezik a természet - FOTÓK
Most nincs lehetőségünk gyönyörködni a tavaszi Egerben, de a fotók segítségével...