Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2020. január 19. Sára
Hírek

EDUCATIO 2020

2020. január 06. 11:41:57 | Utolsó frissítés: 13 napja
Az Eszterházy Károly Egyetem idén is ott lesz az EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon 2020. január 9-11. között. Találkozz velünk te is az FF06-os standon!

 

Idén is megszervezik az EDUCATIO Szakkiállítást Budapesten, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "A" csarnokában 1101 Budapest, Albertirsai út 10. A több napos seregszemlén közel 140 kiállító és több, mint 53.000 látogató vesz részt évről évre. Közel 50 hazai felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói-, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és akár a tanulmányokat követő jövőképről is.

 

A belépés minden látogató számára ingyenes, de a korábbiakban megszokottól eltérően idén már regisztrációhoz kötött.

 

Találkozz velünk te is az FF06-os standon!

 

 

Különleges standunkat a Vizuális Művészeti Intézet hallgatói tervezték. A szakkiállításon hasznos információkkal, szóróanyagokkal, ajándéktárgyakkal várjuk az érdeklődőket!

 

Az Eszterházy Károly Egyetem négy campuson, hat karon piacképes képzéskínálattal várja hallgatóit. Az agrárképzés, a bölcsészettudományok, a pedagógusképzés, a gazdaság- és társadalomtudományok, a természettudományok, az informatika, a sporttudományok és a művészetek terén kínálunk képzéseket, de nagy hangsúlyt fektetünk a duális képzésekre is. 37 alapszakon, 14 mesterszakon, 9 felsőoktatási szakképzésen, az osztatlan tanárképzésben 80 szakpáron érhetőek el szakjaink.

 

A felvételiről és a szakokról az információk itt érhetők el.0
komment

Reflektor

Demonstrátori pályázati kiírás
Az alábbiakban találja a demonstrátori pályázati kiírásokat a 2019-2020-as tanév tavaszi...
EDUCATIO 2020
Az Eszterházy Károly Egyetem idén is ott lesz az EDUCATIO Nemzetközi Oktatási...
Idén is a Random
Akárcsak az Angol Kupa kispályás labdarúgó pontvadászatában, a RöpLiga nevet viselő...