Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2020. május 25. Orbán
Hírek

EDUCATIO 2020

2020. január 06. 11:41:57 | Utolsó frissítés: 4 hónapja
Az Eszterházy Károly Egyetem idén is ott lesz az EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon 2020. január 9-11. között. Találkozz velünk te is az FF06-os standon!

 

Idén is megszervezik az EDUCATIO Szakkiállítást Budapesten, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "A" csarnokában 1101 Budapest, Albertirsai út 10. A több napos seregszemlén közel 140 kiállító és több, mint 53.000 látogató vesz részt évről évre. Közel 50 hazai felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói-, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és akár a tanulmányokat követő jövőképről is.

 

A belépés minden látogató számára ingyenes, de a korábbiakban megszokottól eltérően idén már regisztrációhoz kötött.

 

Találkozz velünk te is az FF06-os standon!

 

 

Különleges standunkat a Vizuális Művészeti Intézet hallgatói tervezték. A szakkiállításon hasznos információkkal, szóróanyagokkal, ajándéktárgyakkal várjuk az érdeklődőket!

 

Az Eszterházy Károly Egyetem négy campuson, hat karon piacképes képzéskínálattal várja hallgatóit. Az agrárképzés, a bölcsészettudományok, a pedagógusképzés, a gazdaság- és társadalomtudományok, a természettudományok, az informatika, a sporttudományok és a művészetek terén kínálunk képzéseket, de nagy hangsúlyt fektetünk a duális képzésekre is. 37 alapszakon, 14 mesterszakon, 9 felsőoktatási szakképzésen, az osztatlan tanárképzésben 80 szakpáron érhetőek el szakjaink.

 

A felvételiről és a szakokról az információk itt érhetők el.0
komment

Reflektor

Információk a záróvizsgákról
A záróvizsgára bejelentkezett hallgatók vizsgaidőszaka 2020. június 6-ig tart.
Tájékoztató a tavaszi félév vizsgaidőszakáról
A veszélyhelyzetre tekintettel az Egyetemi Tanács 2020. április 9-én áttekintette és...
Információ a nyelvvizsga nélküli diplomák kiadásáról
A veszélyhelyzet során teendő egyes, a felsőoktatási intézményeket és a hallgatókat...