Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2020. május 25. Orbán
Hírek

Erasmus+ ösztöndíj diploma után is

Paletta Online | 2020. május 11. 13:50:11 | Utolsó frissítés: 14 napja
Ha még nem használtad fel mostani képzési ciklusodban a rendelkezésre álló 12 hónapnyi ösztöndíjat, akkor pályázz most! Végzős hallgatóként van még rá egy utolsó esélyed!

 

Friss diplomásként akár egy évig gyakornokoskodhatsz szakterületeden egy általad keresett cégnél, vállalatnál, vagy intézménynél! Így a szakmai tapasztalat mellett életre szóló élményeket, barátokat szerezhetsz, és célországtól függően havi 520, 570, 620 Euro ösztöndíjat kapsz hozzá!

 

Legalább 2 hónapot kell eltöltened az általad keresett gyakornoki helyen, ahol a szakodhoz kapcsolódó feladatokat végzed, minimum heti 30 munkaórában. Fontos, hogy még aktív hallgatóként, azaz 2020. június közepéig van lehetőséged pályázni, és 2021. június közepéig gyakornokoskodhatsz a fogadó cégnél, intézménynél. Vagyis diplomaszerzést követő 1 éven belül felhasználhatod a fennmaradt Erasmus+ hónapjaidat.

 

Akár több különböző céghez is pályázhatsz, de fontos, hogy a következő 1 évben minden cégnél legalább 2 hónapot dolgozz gyakornokként, és minden pályázatod beérkezzen 2020. június közepéig!

 

Természetesen nem csak végzős hallgatók pályázhatnak, a lehetőség szaktól és képzési formától függetlenül mindenki előtt nyitva áll!

 

A részletes felhívás és további információk itt, vagy a Nemzetközi Kapcsolatok Központjában érhetők el (studentmobility@uni-eszterhazy.hu, Tel: +36/520-400/2228)0
komment

Reflektor

Információk a záróvizsgákról
A záróvizsgára bejelentkezett hallgatók vizsgaidőszaka 2020. június 6-ig tart.
Tájékoztató a tavaszi félév vizsgaidőszakáról
A veszélyhelyzetre tekintettel az Egyetemi Tanács 2020. április 9-én áttekintette és...
Információ a nyelvvizsga nélküli diplomák kiadásáról
A veszélyhelyzet során teendő egyes, a felsőoktatási intézményeket és a hallgatókat...