Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. július 23. Lenke
KülTér

Kiosztották a díjakat a megye legjobbjainak

Ress Alexandra Héla | 2014. szeptember 22. 21:32:56 | Utolsó frissítés: 5 éve
Kihirdették megyei szinten a hatékony tűzmegelőzési kommunikációval kapcsolatos pályázat eredményeit. A bíráló bizottság összesen hét pályázót jutalmazott.

 

„Hatékony tűzmegelőzési kommunikáció” címmel hirdetett pályázatot 10-18 éves korosztály számára az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. A Heves megyében született pályaművek eredményeit szeptember 22-én ismertették a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tanácstermében. A díjakat dr. Pólya Tamás, a bíráló bizottság elnöke és az Eszterházy Károly Főiskola Kommunikáció-és Médiatudomány Tanszék vezetője adta át.

 

 
  Fotó: Ress Alexandra Héla

 

Az ifjú pályázóktól a tűzvédelemmel kapcsolatos hatékony, ötletes kommunikációs megoldások alkalmazását várták. A felhívásra összesen 23 pályamű érkezett, ezek közül választották ki azt a hét alkotást, melyet díjjal jutalmaztak az ítészek. Azok a művek, melyek első helyezést értek el, automatikusan részt vesznek az országos versenyben is, melynek eredményeit szeptember 30-án ismertetik.

 

 
Fotó: Ress Alexandra Héla  

 

Az országos pályázat fővédnöke Dr. Bakondi György tű. altábornagy, főigazgató, az Országos Tűzmegelőzési Bizottság elnöke, míg az országos bírálóbizottság elnöke Berki Imre, a Katasztrófavédelem Központi Múzeumának vezetője.

 

A nyertesek:

 

Plakát kategória:

 

1. helyezés: Lakatos Fanni

2. helyezés: Király Dávid

3. helyezés: Lakatos Marcell

 

Videó kategória:

 

1. helyezés: Király Krisztián

2. helyezés: Balázs Szabolcs

 

Banner kategória:

 

1. helyezés: Varga Fanni

 

Megyei különdíjat kapott Czapp Ádám, „Erdőtűz előtt” című művéért.Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Pont Ott Party 2019
Már csak néhány nap és kiderülnek a felsőoktatási intézmények felvételi ponthatárai!...
Kerékpárral a Föld körül
Irán, Türkmenisztán, Pakisztán, India, Ausztrália, Új-Zéland, Japán, Hawaii, Venezuela:...
Tavasszal is a Random nyerte a RöpLigát
Az elmúlt évek legizgalmasabb fináléjában, nagy csata után győzte le az EHÖK-öt az őszi bajnok.