Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. január 21. Ágnes
KülTér

Kiosztották a díjakat a megye legjobbjainak

Ress Alexandra Héla | 2014. szeptember 22. 21:32:56 | Utolsó frissítés: 4 éve
Kihirdették megyei szinten a hatékony tűzmegelőzési kommunikációval kapcsolatos pályázat eredményeit. A bíráló bizottság összesen hét pályázót jutalmazott.

 

„Hatékony tűzmegelőzési kommunikáció” címmel hirdetett pályázatot 10-18 éves korosztály számára az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. A Heves megyében született pályaművek eredményeit szeptember 22-én ismertették a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tanácstermében. A díjakat dr. Pólya Tamás, a bíráló bizottság elnöke és az Eszterházy Károly Főiskola Kommunikáció-és Médiatudomány Tanszék vezetője adta át.

 

 
  Fotó: Ress Alexandra Héla

 

Az ifjú pályázóktól a tűzvédelemmel kapcsolatos hatékony, ötletes kommunikációs megoldások alkalmazását várták. A felhívásra összesen 23 pályamű érkezett, ezek közül választották ki azt a hét alkotást, melyet díjjal jutalmaztak az ítészek. Azok a művek, melyek első helyezést értek el, automatikusan részt vesznek az országos versenyben is, melynek eredményeit szeptember 30-án ismertetik.

 

 
Fotó: Ress Alexandra Héla  

 

Az országos pályázat fővédnöke Dr. Bakondi György tű. altábornagy, főigazgató, az Országos Tűzmegelőzési Bizottság elnöke, míg az országos bírálóbizottság elnöke Berki Imre, a Katasztrófavédelem Központi Múzeumának vezetője.

 

A nyertesek:

 

Plakát kategória:

 

1. helyezés: Lakatos Fanni

2. helyezés: Király Dávid

3. helyezés: Lakatos Marcell

 

Videó kategória:

 

1. helyezés: Király Krisztián

2. helyezés: Balázs Szabolcs

 

Banner kategória:

 

1. helyezés: Varga Fanni

 

Megyei különdíjat kapott Czapp Ádám, „Erdőtűz előtt” című művéért.Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Miért az Eszterházy?
No, miért is? Nemcsak azért, mert az Eszterházy Károly Egyetem a magyar állami felsőoktatás...
EDUCATIO 2018
2018. január 18-20.: Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Budapesten! Egyetemünk a...
Kortárs Hangon 2018
Ismét lehet jelentkezni a Kortárs Hangon nemzetközi irodalmi pályázatra. A pályaművek...