Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. január 21. Ágnes
KülTér

Szavazzatok a Líceumra!

2017. június 19. 08:09:45 | Utolsó frissítés: 1 éve
A legszebb egyetemi campust keresi az eduline.hu portál. Az első kör lezárult, a voksok 40 százalékát a Szegedi Tudományegyetem kapta. Most itt lehetőség, hogy az Eszterházy Károly Egyetem kerüljön a dobogó legfelső fokára.

 

Öt nap van rá, hogy szavazzatok és szavazásra buzdítsátok a rokonokat, barátokat, ismerősöket, de akár még az ellenségeket is. Péntek (július 23.) éjfélkor zárul a második kör!

 

Ezekben a percekben a több mint 200 szavazat közel 30%-ával vezetjük a versenyt, de versenyben vannak olyan egyetemek is, mint a Miskolci Egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a Semmelwis Egyetem vagy például a Dunaújvárosi Egyetem.

 

Hajrá Eszterházy Károly Egyetem!  

 

Szavazni a fenti képre vagy IDE kattintva tudtok

 

Update 08:10-kor: már 29 % :)

Update 09:00-kor: már 36 % :)
Update 10:44-kor: már 48 % :)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Miért az Eszterházy?
No, miért is? Nemcsak azért, mert az Eszterházy Károly Egyetem a magyar állami felsőoktatás...
EDUCATIO 2018
2018. január 18-20.: Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Budapesten! Egyetemünk a...
Kortárs Hangon 2018
Ismét lehet jelentkezni a Kortárs Hangon nemzetközi irodalmi pályázatra. A pályaművek...