Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 21. Benedek
MozgásTér

Alföldi örömök

Fenyves Balázs | 2017. október 09. 14:58:15 | Utolsó frissítés: 1 éve
Sem férfi vízilabdásaink, sem női kézilabdásaink nem úgy zárták hétvégi rangadójukat, ahogyan előzetesen eltervezték.

 

 

Két hazai mérkőzés miatt lehettünk izgatottak az elmúlt hétvége sportprogramját illetően, egy férfi vízilabda, és egy női kézilabda mérkőzés kapcsán. Előbbi sportágban az Eszterházy KESC a tavalyi OB I/B második helyezettjét, a Swietelsky Békéscsabát látta vendégül.

 

Jól is kezdtek Tóth Péter tanítványai, már 7-2-re, és 10-6-ra is vezetni tudtak, ám végül majdnem az egy pont is kicsúszott a kezeik közül. Az egyetemisták végig kézben tartották az irányítást, mégis be kellett érniük egy döntetlennel, ami a játék képe alapján csalódásnak nevezhető.

 

A pólós fiúk legalább nem maradtak üres kézzel, szemben az Eszterházy KESC női kézilabda együttesével. Buzsáki Nikolették a PC Trade Szeged KKSE ellen léphettek pályára, és szenvedtek hétgólos vereséget. Ezzel a lányok elveszítették veretlenségüket, és a forduló előtti listavezető pozícióhoz képest visszacsúsztak a tabella harmadik helyére.


 

 

 

Eredmények:

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, B-csoport, 2. forduló

Eszterházy KESC – Swietelsky Békéscsaba 14-14

 

NŐI KÉZILABDA:

NB I/B, kelet, 4. forduló

Eszterházy KESC – PC Trade Szeged KKSE 21-28

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...
Reflexiók a Kepesben
A kiállításon válogatás látható a Képzőművészeti Tanszék hallgatóinak legfrissebb munkáiból.