Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2019. április 19. Emma
MozgásTér

Az MTK-hoz is közel

Fenyves Balázs | 2018. szeptember 10. 13:05:15 | Utolsó frissítés: 1 éve
Továbbra is csak női kézilabdásainkért szoríthattunk, akik ugyanakkor ezúttal is szoros meccset játszottak.

 

 

Újabb hétvége múlt el, és újból csak az Eszterházy SC női kézilabdacsapata volt érdekelt egyetemünk sport együttesei közül, már, ami a különböző bajnokságokat illeti.

 

Debre Viktor és Rutka Péter tanítványai ugyanakkor már második alkalommal léphettek pályára a K&H Liga idei versenysorozatában, viszont először idegenben. Az ellenfelet az MTK Budapest gárdája jelentette, és mivel két olyan együttes nézett egymással farkasszemet, amely egyaránt a mezőny alsó régiójához tartozik, rangadóra volt kilátás.

 

A szoros meccs nem is maradt el, kár, hogy a rajtnál mégis kicsit beragadtak lányaink, így gyakorlatilag az egész mérkőzésen az üldöző szerepkör jutott nekik. A második félidőben akadt olyan pillanat, amikor igazán közel volt egymáshoz a két fél, de a várt fordulat mégsem következett be, így be kellett érni egy négygólos vereséggel.

 

 


 

 

Eredmény:

 

NŐI KÉZILABDA:

K&H Liga, 2. forduló

MTK Budapest – Eszterházy SC 23-19

 

 

Az említett mérkőzésekkel kapcsolatos bővebb tudósítások, nyilatkozatok, további eredmények, bajnokságállások az egyetem hivatalos sport oldalán, a sport.uni-eszterhazy.hu portálon találhatóak!

 

 

 

 

(FOTO: facebook.com/mtk.budapest.kezilabda)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Második helyezést értek el cheerleadereink

Győrben rendezték meg a IV. Santa’s Cheer Cup nemzetközi nyílt versenyt, mely EB kvalifikációs verseny is volt. Az EKE Cheerleaders csapata második helyezést ért el.

BlackShape: kiemelt arany minősítés a csapatnak

Kiemelt arany minősítést nyert el egyetemünk tánccsoportja a BlackShape. A csapatkapitány, koreográfus Hegedűs Gerda mesélt a felkészülésről és a tervekről.

Spartan világbajnok lett hallgatónk

Egyetemünk hallgatója, Szabó Dávid alig több mint egy évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni a spartan sportággal, de nyáron máris Európa-bajnok lett, a nemrégiben Spártában megrendezett trifecta-világbajnokságról pedig már világbajnokként tért haza.

A tudás univerzuma II.

Szeretnéd tudni, mi a különbség az alap- az osztatlan, a mesterképzés, a felsőoktatási szakképzés között? Cikkünkkel segítünk neked, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illő képzési formát!

Rábai Balázs: nem muszáj egy újságírónak megalkudni

Buszsofőr legyen vagy újságíró: fiatalként ez volt a dilemmája Rábai Balázsnak, s végül ez utóbbi mellett döntött. Az Eszterházy Film- és Médianapok vendégeként mesélt a szakma alapjairól és munkájáról.

0
komment

Reflektor

Több lett? Maradhat!
A HÖOK Mentorprogram idén is megrendezte éves adománygyűjtését. A Több lett? Maradhat!...
Tovább növekszik az érdeklődés egyetemünk iránt
Az előző évhez képest 4,7 százalékkal többen, összesen 6568-an jelentkeztek a szeptemberben...
Vár a Varázstorony
Jó kommunikációs képességekkel rendelkezel? Nyitott vagy, szeretsz emberekkel foglalkozni?...