Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatói portálja

2018. március 21. Benedek
MozgásTér

Búcsúznak a kosarasok

Fenyves Balázs | 2017. június 02. 09:50:47 | Utolsó frissítés: 1 éve
Nem csak a szezonban, a másodosztályban is utoljára láthatjuk az EKE-Eger-KOK-t, egy darabig legalábbis biztosan.

 

 

Ahogyan hét eleji sportösszefoglalónkban említettük, már csak két együttesért szoríthatunk a 2016/2017-es sportszezon hátralévő részében, a többiek befejezték a különböző nemű és osztályú pontvadászatokat.

 

Szombaton ugyanakkor két hazai összecsapással búcsúzhatunk véglegesen az idénytől, attól függetlenül, hogy a két érintett egri csapat közül az egyiknek még mindig csak az utolsóelőtti fellépéséről beszélhetünk. Nevezetesen az Eszterházy KFSC férfi vízilabdásairól van szó, akik az előttünk álló hétvégén az OB I/B felsőházi rájátszásának listavezetőjét, az AVUS Szombathely gárdáját látják vendégül.

 

 

Nagy Richárdék számára nagyon fontos lenne a három pont megszerzése, már amennyiben szeretnék megtartani dobogós pozíciójukat, hiszen az első négy helyen álló együttes néhány pontra található egymástól. Egy győzelem esetén mellesleg minimum a tabella második fokáig repülhetnének előre az egyetemisták, hiszen a szombathelyi rivális két ponttal áll a mieink előtt.

 

Az EKE-Eger-KOK férfi kosárlabdacsapata nem csak a hazai környezettől, de a bajnokságtól, vele együtt a másodosztálytól is elbúcsúzik. Váczi Péter edző tanítványai az alsóházi play-off sorozat utolsó körében a Budafokot fogadhatják, mi pedig mondani sem kell, bízunk legalább a szép szezonzárásban.


 

 

 

A hétvégi program:

 

FÉRFI VÍZILABDA:

OB I/B, rájátszás az 1-8. helyért, 7. forduló

Eszterházy KFSC (3.) – AVUS Szombathely (1.)

Eger, Termálfürdő, június 3., szombat, 11.00.

 

FÉRFI KOSÁRLABDA:

NB I/B, rájátszás a 17-24. helyért, 8. forduló

EKE-Eger-KOK (2.) – Budafok (5.)

Eger, Eszterházy-csarnok, június 3., szombat, 18.00.

 

 

 

 

 

 

(FOTO: Kakuk Dániel, archív)Témánál maradunk

Ossz, lájkolj és szólj be!

A szerk. ajánlja

Saját Egyetemi indulónk lesz!

A The Hangover Band hatalmas meglepetéssel készül! A nagy sikerű Egergyanús című számuk után, most nekünk, a hallgatóknak is kedveskednek.

Megvan az új EHÖK elnök!

Tisztújító küldöttgyűlés keretein belül megválasztották az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnökét. Az elnök bemutatta javasolt referenseit, akikről szintén szavaztak a jelenlévő tagok.

5 új, ingyenes kurzus a Virtuális Egyetemen

Az Eszterházy Károly Egyetem hallgatóinak kreditértékű kurzusokat is kínálunk, amelyek egyenértékűek a jelenléti kurzusokkal.

Elegánsan ősszel is!

Bikfalvy Evelyn | 2016. október 07. 10:55:12 | Utolsó frissítés: 10 napja Vége a nyárnak és azt hihetnénk, hogy leáldozott a mini ruha és mini szoknya és jöhet vissza a farmernadrág, azonban ősszel is lehet mindenki elegáns. Sőt!

Ízek nemzetközi éjszakája

Ismét tanúi lehettünk a nemzeti konyhák csodáinak a szerda esti Global Cooking Night keretein belül. Nem is csoda, hogy az esemény a nemzetközi hallgatóink egyik kedvenc programjává nőtte ki magát az évek során.

0
komment

Reflektor

Energiakövetek pályázat
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) 2018 márciusában ismét meghirdeti...
VISEGRAD CHORAL BRIDGES II
Az Eszterházy Károly Egyetemen szervezik meg március 23-25-e között a Visegrádi...
Reflexiók a Kepesben
A kiállításon válogatás látható a Képzőművészeti Tanszék hallgatóinak legfrissebb munkáiból.